I was made for lovin' you baby!

Datum: 2010-01-29 ♥ 16:44:22

Ja, fina lilla Lowe har plågat oss hela veckan med Kissfavoriten ;). Han sjunger på den heeela tiden, vilket självklart får mig att börja när han väl slutat, haha.

Otroligt lugnt på jobbet idag, så kära kollegan som jag dissat så var faktiskt gullig och lät mig gå tidigare! Jag har jobbat halvsjuk hela veckan, så det var jag fanimej värd :)

Ikväll ska jag fredagsmysa i min ensamhet! Skönt! Har bokat tvättstugan, så det ska jag roa mig med. Let's dance och sängen tidigt! Imorgon bir det utgång, så då måste jag vara på topp :D.

S föreslog att ses ikväll. Var inte speciellt sugen på det då han ska upp och jobba tidigt imorgon. Vill kunna sova hur länge jag vill när jag väl är ledig ju :P. Får bli till veckan istället!

Ja, ungefär så här mycket inspiration till att blogga har jag just nu..

Puss och trevlig helg!

Hoho.

Datum: 2010-01-25 ♥ 21:31:45

Idag fick mina sista pengar gå till vuxenshopping, haha. Gick loss inne på Apoteket och fick mig äntligen en febertermometer! Lite annat som är bra att ha hemma fick också följa med, bl.a. min älskade idominsalva :D. Det är lite nostalgi, doften av idomin. Det är ju dessutom det bästa man kan ha på svidande, torra vinterläppar!

Sov knappt något inatt, känns nu! Senaste nätterna har jag drömt mardrömmar, rätt jobbigt!
Imorgon är det toktråkmöte "hela kvällen", och på onsdag planeringsdag hela dagen. Tisdag och onsdag är annars mina korta dagar (9-15), så jag är minsann riktigt bitter att skiten ska läggas just tisdag & onsdag ;) Men men. Bara att gilla läget!

Kikar på Spårlöst nu, får ju fan alltid en klump i halsen av det! Fast ena grabben ikväll är ju riktigt het, haha. Stördo.

Puss!


Gaggeligagg.

Datum: 2010-01-24 ♥ 17:11:11

Ibland är jag verkligen hysteriskt politiskt korrekt, det vet jag. Dessutom jävligt lillgammal, haha.

Men... Sitter och funderar lite. Jag har jobbat på förskola sedan augusti 2008. I vissa perioder bara då och då, vissa perioder heltid, och nu 34 timmar i veckan. Vore ju självklart trevligt med heltid nu med, men det finns det ingen möjlighet till här och nu. I alla fall... Det är ju absolut inte ett jobb som ger mycket pengar. När jag var yngre och gick på högstadiet och gymnasiet tyckte jag att det mest relevanta med ett jobb var att det gav mycket pengar. Livet gick ju liksom ut på att kunna shoppa det man ville ;).

Gud vad jag har ändrat mig! När jag fått min lön och betalat hyran, alla räkningar, busskort osv så har jag INTE mycket kvar att leva av. Jag klarar mig ändå så att jag kan äta det jag vill, köpa lite kläder om det behövs, unna mig att kanske äta ute ngn gång, bio, krogrunda eller vad det nu är. Jag har oftast inte många kronor kvar när nästa lön kommer. Ändå känner jag att jag faktiskt inte har något större behov av "mer pengar"! Vad skulle jag göra med dem? Jag har fan inget behov alls av att "okynnesshoppa" längre! Jag köper det jag behöver eller verkligen vill ha, men inte ALLT som är "fint". Det räcker med ett par Converse, jag behöver inte ha ett par i varje färg ;). Jag behöver inte fylla garderoben med 15 par jeans, jag har tillgång till tvättmaskin!

Missförstå mig rätt, jag menar inte att låta som någon extremkommunist som minsann inte ska köpa något i onödan. Det är jättekul att shoppa ibland, och det är alltid härligt när man hittar det där perfekta fyndet! MEN! Man behöver inte köpa allt man ser! Livet går inte ut på att tjäna och spendera pengar!

Nu ska jag fika med min söta familj, som jag inte betalat en enda krona för ;D

Världens mest patetiska kommentar..

Datum: 2010-01-24 ♥ 10:56:05



Caroline Winberg är med på Nyhetsmorgon. För det första är hon ju mager som ett skräckskelett, för det andra..
VARFÖR måste alla modeller jämt jämt säga "Det är inte så glamouröst som folk tror". Att vara modell är så mycket tuffare än vad "folk tror". Hur kan man uttrycka sig så? Hon blev "upptäckt" som 17åring, alltså kan hon aldrig ha haft något annat jobb. Hon har aldrig slitit för skitpengar. Hon är säkert borta långa dagar och så, visst. Men hon tjänar feta pengar på det! Miljooooner! Mer pengar under ett år än vad du eller jag tjänar under en hel livstid, typ.

Att dra fram gamla jeansen och åka till förskolan och jobba häcken av sig för skitpengar är inte heller så glammigt som folk tror ;).

(Nej, jag är inte bitter! Jag älskar ju mitt jobb och är nöjd med mitt liv. Jag är bara så less på den där kommentaren att "det är inte så glammigt som folk tror", när det i själva verket är värsta gräddfilslivet de lever).

Puss!

Jisses Amalia!

Datum: 2010-01-23 ♥ 21:54:35

Ha!

Idag tog jag mitt lilla pick och pack igen (Ja Cerese, jag hade lika mkt som vanligt ;) och hoppade på tåget till mamma och pappa. Allt klaffade inte riiiktigt på vägen, så fick bli ett tåg till Nyköping och sedan buss därifrån. Vet ni vad buss från Nyköping till Flen kostar? 75 spänn! Hallå! Skitdyrt! Kan ju tillägga att när jag skulle ta t-banan hemifrån så hittade jag inte kortet, och fick betala 40 spänn istället! 2 minuter senare hittade jag kortet i jackan, haha. Pucko! Väl framme åkte jag i alla fall direkt till storebror som fyller 34 idag! Hurra :P

Annars så går jag och väntar. Väntar och väntar. Besked, tack!


Nu så raringar..

Datum: 2010-01-19 ♥ 22:24:30

.. är jag glad! **** är nämligen på kurs imorgon. Haha! I love it! Visserligen ses vi på kvällen då vi har möte, men ändå.

Annars är min status genomförkyld, mensvärk, hemsk hy och virriga tankar.

Pusshej!

Bara massa gnäll.

Datum: 2010-01-19 ♥ 08:03:06

Ja, nu känns det väldigt negativt här inne!

Just nu känner jag mig helt fucked up. Varje morgon känns det fel i magen. Funderar starkt på om jag faktiskt ska säga upp mig. Samtidigt känns det så fel, som att bara sticka från ett skepp som håller på att sjunka! Jag vet att det har varit stor omsättning på personal på mitt ställe ("undrar varför?"), så barnen behöver ju något stabilt ett tag nu... Och det känns som att jag kan tillföra något för deras skull...

Men åh. Hur vet man vad som är rätt? Ska man inte alltid gå på sin magkänsla?

Får fundera vidare. Dags att gå snart! Idag har jag dessutom sagt ja till att jobba över, känns otroligt lockande. Not.


Mina favoriter, eller något :)

Datum: 2010-01-17 ♥ 14:52:46

Jag läser ganska mkt bloggar om dagarna. En del läser jag trots att jag inte gillar dem, men en del älskar jag verkligen! Tänkte lista favoriterna :)

Alexandra som skriver kul om mode, skönhet och vardagsliv! http://fashionmyway.wordpress.com/

Käthe som också mode- och skönhetsbloggar hos Amelia! Seriös men med självdistans!  http://kathe.nu/

Emma med en mysig blogg som bjuder på mode, skönhet och pyssel! http://frillythings.blogg.se/

Jennie med det finfina hemmet ;). Inredning och vardagsliv med bebis i magen! http://jennieleee.blogg.se/

Sedan följer jag två vänners bloggar också. http://cereski.blogg.se/ och http://ehg.blogg.se/. Alltid kul att se vad de har för sig!

För att jag ska fastna för en blogg ska det kännas att det är en smart, ödmjuk, mysig och rolig kille eller tjej som skriver! Det får inte kännas för hysteriskt eller extremt åt något håll. Gärna mycket bilder, men inte 15 i rad på samma barn eller hund. Inte massa text utan stycken! Det får inte vara för präktigt eller snusförnuftigt heller!


Logik, eller något.

Datum: 2010-01-16 ♥ 17:43:22

Jag och mamma åkte en sväng förut.

Jag: Ja här bodde ju Emely Karlsson också...

Mamma: Gjorde han?!?

Jag: EMELY!

Mamma: Jaså. Jag trodde du sa Emil Karlsson!

Jag: Vem är Emil Karlsson då?

Mamma: Det vet jag inte!

Hahaha.

Åh. Sug i magen och hjärtskutt!

Datum: 2010-01-16 ♥ 10:51:39

Ja mitt hjärta klappar lite extra just nu. Och nej, inget karlskrälle nu inte, haha. Blä!

Trodde aldrig detta skulle ske. För ett par år sedan hade jag garvat rätt upp i ansiktet på den som föreslog detta.

Men nu. Jag vill ha ett par Dr Martens! Nu! Gaaaah! Så jävla balla och snygga. Tänk er vad snyggt till ett par ganska tighta ljusa jeans och en lite ljus, mer romantisk tunika/blus. Eller till tighta jeans, vitt linne/topp och svart vanlig kavaj. Eller... åh! Jag vill!

Svarta är väl egentligen snyggast, och det som är lämpligast för en velmaja som jag. Funkar ju till allt... Men, de rosiga och blommiga är ju så läckra att man dör :D. 8-håls är favvisen!







TGIF!

Datum: 2010-01-15 ♥ 08:04:47

Ja, GUD så skönt med fredag! Känns fanimej inte bra att gå till jobbet. Hade jag inte haft Camilla hade jag förmodligen sagt upp mig på en gång! Allt känns jättekonstigt. Har aldrig träffat människor som jobbar så otroligt konstigt med barnen. Blä, magkänslan är så jävla fel den bara kan bli :(. Barnen är 4 och 5 år, ganska stora alltså. Ändå har de ingen koll på hur man är mot varandra, de har knappt några drag av empati. Det skvallrar om att något är jättejättefel i arbetssättet!

Idag ska vi i alla fall ha julgransplundring, det kanske blir mysigt. Får försöka stå ut och göra mitt bästa varje dag, för barnens och min skull :)

Tänk på mig!

Deppig torsdag.

Datum: 2010-01-14 ♥ 19:01:24

Idag och ikväll är jag lite deppig. Orkar inte gå in närmare på det, men livet går ju upp och ner för oss alla!
Allt kommer säkert att bli bra i slutändan! Och blir det inte bra så har inte slutet kommit än!

En ganska lång dag på jobbet idag, lika lång imorgon. Idag var vi ute i snön såklart, gäller att passa på. Ligger en jättebra pulkabacke precis utanför staketet! Fick åka med Ludvig på hans madrass! Efteråt sa han att "Jag tyckte det var jättekul att åka med dig! Jag tycker att du är den bästa fröken! Bäst i hela världen!". Haha, lilla gulle! Sådant värmer ju alltid! Han hade sagt till sina föräldrar häromdagen att han ville att hans småsykon skulle få träffa mig. Så dem släpade han in från småbarnsavdelningen för att få presentera mig ;D.

Måste laga någon mat också. Blä blä blä!

Vår vår vår!

Datum: 2010-01-13 ♥ 19:28:52

Så, nu har jag för andra kvällen i rad lyckats sparka ner tidningarna på hyllan under bordet medans jag bloggar! Dags att rensa upp?

Måste bara lägga in en bild på mina fina tulpaner jag köpte idag. 15 kr för 10 stycken, det är billigt! Och billigt älskar jag, det vet ni va? ;). Apropå temat "tantvarning" (ang. mina spislock) så är det säkert ännu mer tantigt att visa upp bilder på sina blommor. Ska jag skicka in bilden till Allers också kanske? Jag har en på min fina vita amaryllis också!

Ljusrosa blev det, finast! Fasen vad vårigt det känns! Mamma började alltid köpa hem tulpaner så fort de fanns i butik! Ja, det gör hon ju säkerligen nu också, men det märker jag ju inte av direkt.
Vasen har jag fått av mamma & pappa :)



Lade cellofan i botten för att de skulle komma upp lite. Mamma påpekade att det "är modernt" att låta blommorna "drunkna" i vasen. Tack mamma, men jag är inte så mkt för moderna ting ;)

9 dygn!

Datum: 2010-01-12 ♥ 19:50:51

9 dygn utan godis nu :D. Imponerad av mig själv! Tycker det är jäkligt svårt, men jag vill verkligen klara det här! Flera gånger de senaste dagarna har jag varit nära att bara skita i det och bara TOKLÄNGTAT efter en godisskål. Ikväll till exempel, haha. Men fan, jag fixar det! Heja mig!

Idag har vi åkt pulka och haft ännu en galen dag på jobbet. Imorgon är Camilla tillbaka, tack Gud för det ;)

Puss och love!

Första dagen.

Datum: 2010-01-11 ♥ 19:48:07

Första dagen på jobbet var otroligt annorlunda. Hur ska det här gå? Haha.
Jag och C, som också började idag fick fixa eftermiddagen ensamma. Väldigt märkligt. När någon kom ny eller som vkarie till min förra arbetsplats så såg vi "gammelpersonal" (haha) alltid till att stanna eller komma tidigare så att den nya slapp vara ensam. Tycker inte det var helt okej! Ett par av nya kollegorna tycks även ha ett väldigt märkligt förhållningssätt till barnen. Helt opedagogiskt.

MEN! Jag klarar mig! Det här ger mig bara ännu mer lust till att göra ett bra jobb! Alltid kan man påverka på något sätt. Barnen är fina men otroligt hysteriska, vilket jag förstår!

Ikväll är jag för övrigt sjukt godissugen. Åh! Godis godis godis! GODIIIIIIIIIIIS! Jag dör!

Tvättar för fullt, fan så tråkigt!

Slut som artist ;)

Datum: 2010-01-10 ♥ 19:18:58

En trött Ida som skriver. Idag har jag inte gjort något vettigt alls faktiskt. SKÖNT! Sov hos S inatt, det var mysigt :) När jag kom hem i förmiddags bytte jag faktiskt om till morgonrocken och lade mig i soffan för lite tvskit och sömn :D. Härligt! Bakat har jag faktiskt gjort också. Fick sånt sug! Efter själva bakningen alltså. Blev muffins som får hoppa in i frysen. Fast självklart har jag smakat! Annars inget godis i helgen, så jäkla skönt.

Imorgon är det första dagen på mitt nya jobb. Hjälp vad pirrigt! Otroligt roligt, mysigt och spännande, men som sagt; pirrigt! Ska bli fantastiskt att få lära känna en helt ny barngrupp! Och arbetslag! 15 pojkar och 2 flickor i gruppen, det blir nog annorlunda :D.

Ikväll är det dags för underbara "I en annan del av Köping" igen! Som jag längtat ♥.

En bild som är totalt off topic.. Både tofflorna och pumpsen stod där i öppningen till klädkammaren, jag har inte arrangerat det! Tyckte det såg så kul ut. Party möter myskväll liksom. Ett foto som egentligen visar väldigt bra vem jag är :D Skulle inte klara mig utan varken slappa myskvällar eller lyckade partykvällar med vänner!


Tantvarning!

Datum: 2010-01-09 ♥ 09:39:55

Mina nya söta spislock. Visst är det tantigt att ha spislock? :D



49 kr på Otto Dahlin. Min bästa krimskramsbutik! Tänkte på det att det är nog den absolut värsta "pojkvänsbutiken" som finns, haha. Kan inte finnas någon frisk man som uppskattar att gå in där! *fördomar*.

Apropå tant. När jag blir tant ska jag gå och handla mat vid 16.30, när alla andra måste dit. Jag ska boka tvättstugan på kvällarna, och alltid bara betala med mynt i kassan. Mohahaha!

Lasseboy!

Datum: 2010-01-09 ♥ 09:04:59

Jag älskar att vakna tidigt på lördagarna och bänka mig framför Nyhetsmorgon! Men, varför ska Lasse Bengtssons program alltid bjuda på jazzgäster? Jag hatar jazz! Dessutom känns Lasse nästan för seriös för Nyhetsmorgon. Gillar Tilde bättre! Seriös, men lite mer fart i alla fall.

Nu ska kaffet på och nya brödet ska avnjutas. Mmm! Lördagsmys it is!




Se inte så skamsen ut Lasse! Jag gillar dig ändå!

Är Interflora bara en myt?

Datum: 2010-01-08 ♥ 21:55:14

Ja, jag tror det! Idag har jag gått, gått och gått. UNDERBART i solskenet, så det gjorde mig inget.. Men, jag gick nästan på hela söder och in till city utan att hitta EN enda blomsterbutik som kunde ta mina Interfloracheckar! Hallå! Imorgon letar jag vidare, haha. Krukor köpte jag i alla fall :D. Det är mitt bästa second hand-tips nästan, begagnade krukor! Finns nästan alltid något fint, till en riktigt billig peng. Ska man ha 3 likadana krukor får man ju lätt lägga ut 100-200 kr annars... Jag betalade 30 kr för tre jättesöta rosa saker :). Visar när de fått lite blommor i sig!

Fredagsmys ikväll då. Går finemang utan godis :D. Ikväll dippade jag grönsaker och käkade lite cashewnötter. Det går ju självklart att klara en kväll UTAN att stoppa i sig något smått alls, men det känns ju lite trist...

Har bakat bröd här på kvällskvisten också. Eller bakat och bakat, haha. Förut bakade jag faktiskt en del matbröd själv, på riktigt. Det blir ju jättegott, billigt och nyttigt (om man vill). Men! Det tar ju sådan otrolig tid! Orkade inte med det nu, så körde faktiskt med brödmix! Sprang på en förpackning på Lidl som såg intressant ut, för 11 spänn eller något! Räcker till två limpor. Det blev fasiken jättegott! Riktigt mörkt med massor av smak!



Smarrigt va? ;)

Utmaning!

Datum: 2010-01-07 ♥ 19:42:27

Snacka om att jag flängt runt idag! Känns som att jag kammat igenom hela Sthlm i jakt på en Interflorabutik! Det har jag ju självklart inte, men jag åkte runt till fyra (!) olika ställen utan att hitta EN enda blomsterbutik som tar emot Interfloracheckar. På hemvägen var jag så arg att det kändes ända ner i magen, haha.

Vet ni vad jag har bestämt idag? Inget mer godis eller chips, fram till påsk till att börja med! Idag har jag faktiskt varit godisfri en vecka, "bara för att"! Känns bra och det ÄR bra! Som liten klarade jag ett år utan godis, så det vore väl själva f*n (varför börjar jag plötsligt censurera mina svordomar? :P) om det inte gick ett par månader nu!
Kakor och "sånt" äter jag så sällan, så det behöver jag inte förbjuda.. Köper aldrig hem det, och det ska jag ju självklart inte börja med nu heller. Men jag tänker äta det på kalas och liknande!

Ikväll blev det riktig husmanskost till middag. Kyckling, potatis, brunsås, broccoli & blomkål. Gott eller vad? Herregud! Måste slå ett slag för hsmkosten och börja laga mer sånt :D.

Imorgon ska jag göra i ordning min klädkammare. Och gå ner i källaren med julsakerna!

Vad hittar ni på ikväll?

Puss!

SKÖNT!

Datum: 2010-01-06 ♥ 16:10:04

Blev ingen tur till Interflora idag. Hade ingen lust att åka iväg och ev. upptäcka att det var stängt pga röd dag, då hade jag bara blivit galen! Tog en promenad till Hökarängen istället. Pälsade på mig så in i bängen, och frös faktiskt inte någonting! Blev nästan 2 timmars promenad sammanlagt, underbart! Passade på att handla lite i Hökiskrökis. Hel kyckling för 10 kr/kg, helt sjukt ju! Får bli kvällens middag :)

Köpte senaste numret av Amelia också, bara för att läsa reportaget om Blondinbella och hennes mamma, haha. Jag köper nästan alltid tidningar som jag sedan aldrig läser, men nu ska jag fan komma mig för att göra det. Kanske blir i badet ikväll, det är nästan det bästa som finns ju! Ska passa på och lägga en ansiktsmask också tror jag. Min hy känns inte rolig just nu, men visst känner man sig FRÄSCH när man kommer in från kylan? Rödblommig och fin :D.

Ska väl börja förbereda kycklingen nu så jag får mat i mig någon gång. Ta tag i disken också, riktigt kul ;)


Heja mig!

Datum: 2010-01-06 ♥ 12:06:34

Ibland är jag bara för j*vlig :P. Imorse skulle jag ju ta en promenad. Hade ställt klockan på 8. Den ringde, jag stängde av i vanlig ordning. Somnade om lite och kom efter en stund på att jag faktiskt bokat tvättid idag, från kl. 7. Klockan 11 kom jag ur sängen. Perfekt! Har hur mycket tvätt som helst! Får gå ner om det finns någon annan tid närmsta dagarna.

Funderar på att åka till Farsta och köpa lite nya blommor till mina fönster. Fick blomstercheckar av några föräldrar när jag slutade på jobbet, vill gärna använda dem nu. Frågan är bara om det är dumt att köpa hem blommor nu när det är så kallt?! De flesta blommor är ju väldigt känsliga för kyla (syftar alltså på att jag måste frakta hem dem i kylan)! Försökt ringa mamma och fråga, men hon behagar inte svara ;). Den dagen mamma och pappa inte finns, vilka ringer man då och frågar om allt mellan himmel och jord? Det vill jag ju inte ens tänka på.

Nu ska jag fixa lite pannkakor. Någon typ av frukost/lunch/brunch ;). Häromdagen blev de rosa pannkisar! Som sagt, snart blir jag 21 ;)

Ha en underbar dag gullisar! Antar att ganska många är lediga denna röda dag!

En av presenterna jag fick av mina f.d kollegor! Visst är den underbar? :) Ligger i mitt köksfönster nu.


Kvällstjafs.

Datum: 2010-01-05 ♥ 22:44:46
En seg dag lider mot sitt slut! Imorgon är det jag som börjar dagen med en långpromenad i kylan!

Går och väntar på besked kring min lägenhet. Om jag får bo kvar eller inte... Om jag inte får överta kontraktet (bor i andra hand idag) så måste jag flytta sista februari. Fan vad ledsen jag blir då! Får hoppas på det bästa och tänka positivt i alla fall! Det ska nog gå bra!

Har ju inte låst bloggen än, så vill egentligen inte skriva så mkt privat... Men vill ju ändå ventilera mig lite ;).
Just nu förstår jag mig inte på män riktigt. Eller det gör jag väl iofs aldrig. Smådejtat (hur fan gör man då? haha) lite under hösten/vintern. Inget som blivit speciellt seriöst. Men något kanske kan bli det... Grejen är bara att jag tycker det är så otroligt svårt att känna och veta vad som är rätt. vad vill jag, vad känner jag? Vad vill han? Jag är jättedålig på att tolka signaler! Jag behöver nästan att killen säger rakt ut till mig exakt vad han känner och tycker. Jag förstår inte att någon är kär i mig om han inte säger det.  Åh! Det känns ju mysigt och bra, men samtidigt så osäkert och läskigt! Jäkla trassel.

Nu ska jag hoppa i säng.

Natti!

Som jag trodde.

Datum: 2010-01-05 ♥ 10:14:59

Visste att jag och Annelie inte skulle kunna hålla oss till "en öl efter bion". Det blev middag innan bion istället, och efter maten och ett par glas vin var vi inte ett dugg sugna på bio. Biljetterna fick åka tillbaks, och vi tog en prommis till Gamla stan istället. Först ett rätt folktomt Engelen med ett jäkligt bra liveband. Sedan ett fullpackat Kleins med riktigt bra musik. Halv fyra hoppade jag ner i sängen, men vaknade ändå som en pensionär innan halv tio. Behövde väl iofs inte mer sömn men..

Idag ska jag fixa lite mer här hemma och bara ta det lugnt. En promenad vore inte fel! Fast sängläge lär gälla ett tag till!

Hoppas ni får en underbar tisdag!

Dagens outfit ;)

Datum: 2010-01-04 ♥ 17:25:58

Haha, nej, det kommer nog aldrig mer att finnas i min blogg. Men, tänkte slänga in en bild på ett nattlinne jag fick av mamsen häromdagen (pch vara generös mot en nyfiken P). Visst är det fint? :D Och ja, jag tänker använda det som vanlig tröja/klänning whatever. Ingen som vet att det är ett nattlinne ju, om ni inte skvallrar ;).

Förstår inte att så många töser lägger ut sådana här bilder varje dag. Det är ju omöjligt att ta! Kameran fick stå på köksbordet till slut. Snacka om grodperspektiv på bilden, haha.

Nu borde jag sätta igång och fixa håret. Ska möta upp Annelie snart för bio och några öl!

Pusshej!




Jävla skitbajs!

Datum: 2010-01-03 ♥ 21:39:51


Tänkte skriva ett inlägg och lägga in bilder till, men blogg.se kan fanimej s*ga min k*k! JÄVLA SKITAPOR! Jag har bloggat på blogg.se i 3-4 år, och det har ALLTID varit taffligt! Det krånglar fan ALLTID med bilder! Så gaaaalet frustrerande, för all blogglust försvinner! Morr!

Jag kanske kommer att sätta lösen på bloggen. Eller jag kommer med största sannolikhet att göra det! Hör av dig via mail eller lämna en kommentar med din mailadress om du vill ha möjlighet att läsa min blogg sedan. Vill vara lite mer privat här än vad jag är nu, och det känns inte bekvämt om kreti och pleti ska kika in.

Puss hej!



Välkommen, mitt 21:a år!

Datum: 2010-01-01 ♥ 10:02:09

Ja, i år blir jag fanimej 21. Sjukt! Åren bara springer förbi, nyss var jag 16 liksom...

Nyårsafton var lugn, skönt idag! Lite god mat och vin hemma hos Emilia. Mysigt!

2009 var på många viss ett SKITÅR! Jag blev singel, med en massa trassel som följd. Dock ser jag verkligen ljust på tillvaron idag :D. 2010 kommer att bli underbart! Det SKA bli underbart! Massor av kärlek, vänskap och glädje! Nytt jobb! Kanske skola till hösten? Vem vet..

Hörde ett citat från Ola Skinnarmo nu;
"Att krångla till det ibland, det är ju det som gör livet värt att leva!" Underbart ju :D

Puss!