30 oktober.

Datum: 2010-10-30 ♥ 08:42:16

Idag var jag uppe med tuppen som vanligt! Enda dagen jag kan sova ut brukar vara söndagen! Får se hur det blir imorgon, förmodligen vaknar jag toktidigt då med! Utgång med Cerese ikväll, och dagen efter kan jag ju aldrig sova.
Får se vart vi hamnar. Lite sugen på sunkhak på söder, haha.

Tanken när jag gick upp var att jag skulle börja städa med detsamma. Hmm. Jag är inte direkt blixtsnabb på att komma igång! Skyller på att jag är förkyld och går lite back på energi ;). Men, städa måste jag.. snart. Ser ut som att någon slängt in en handgranat här. Blä! Tvättade igår också, så en massa kläder att vika. Orkade faktiskt inte igår! 

Funderar på att även byta glödlampa i hallen. Den gick för bara en vecka sedan, haha. Det är så typiskt mig att strunta i att byta! Tycker inte det är nödvändigt, går ju att tända inne på badrummet och i köket, för lite mer ljus i hallen... Men ja, får nog slå till på nya lampor idag! Kan vara trevligt med belysning när man ska göra sig i ordning ikväll. (Inser att jag framställer mig själv som en riktig ärketattare, men jag bara ÄR sån här! Konstig!)


Nej, dags att sätta fart! Först frukost, sedan städning! Ska lämna tillbaka en jacka på Igor Sport innan jag möter upp C också, inte glömma!

Ha en riktigt skön helg! Puss!

18 oktober

Datum: 2010-10-18 ♥ 18:06:35

Svinkalla måndag! Avskyr att frysa, men annars har dagen varit riktigt bra! Bara en sån dag som känts bra, på samma vis som vissa dagar känns totalskit utan någon speciell anledning! Började 7 imorse och slutar då 15, det brukar iofs vara en bidragande orsak till mitt goda humör ;). Härligt att veta att man får gå hem tidigt!

Väl hemma drog jag igång med pluggandet, som jag behöver göra varje dag efter jobbet. Måste erkänna att det tar emot en aning, men jag ska slutföra det! Fick resultatet på första provet och så idag, det gick bra! Nu ska jag börja med första inlämningsuppgiften, som ska vara färdig på fredag. Kul att skriva lite, men gäller att verkligen orka lägga energi på det också! Ska nog gå bra!

Igår hade jag som sagt "fikabesök", trevligt! Blir ofta intressanta diskussioner oss emellan! Vissa saker begriper jag mig verkligen inte på. Vi kom in på homosexualitet, och hade ganska skilda uppfattningar om det. För mig är det helt naturligt, normalt, friskt, whatever. Det är inte så för alla, vilker jag har jättesvårt att förstå! A menade att det inte finns en chans att hans framtida barn blir homosexuella, och om de blir det så kan han inte leva med dem (?). Vet inte riktigt om han skämtade på den punkten, men jag blir i alla fall smått bedrövad när någon har såna åsikter år 2010! Och, när jag säger "Jag fattar inte hur man kan tycka så", så MENAR jag verkligen det. Jag fattar inte. Jag vill jättegärna veta, hur man tänker, och varför. Alla vill inte förklara det, vilket är jättesynd! Som sagt, diskussionen var intressant och det är alltid kul att prata om sånt som man kanske uppfattar lite olika.

Hittade usb-sladden till kameran (som om den varit borta..), och installerade Picasa på nya datorn, så nu kan jag minsann blogga bilder också :D. När jag och mamma var på en Second hand butik för ett par veckor sedan så hittade jag en jättesöt 70-talsgodisskål, typ. Perfekt att ha jordnötter i, eftersom jag själv inte ens äter det, haha.



Det är så TYPISKT mig att ladda upp en bild som är totalt off topic, men jag älskar ju mina loppisfynd :D

17 oktober.

Datum: 2010-10-17 ♥ 13:42:23

Jaha, så var denna helg nästan slut! Sjukt vad fort tiden går! Lite skrämmande nästan, samtidigt som jag älskar det. Snart är det jul, snart är det nytt år! Jag blir 22 om ungefär 5 månader. Tycker om tanken på att tiden går, för det är endast då man får möjlighet till förändring! Om allt stod stilla skulle ju inget förändras. Hoho! Attans att Anne inte upptäckte mina kunskaper i filosofi ;).

Hur som helst. Igår hade jag en heldag på stan med Cerese! Blev jätteglad att du lyckades komma vännen :D. Emilia saknades, men det går fler tåg ;). Märk ironin i just "tåg".

Idag fixar jag här hemma. Städar undan och byter ut lite prylar mot annat. Jag har ju ett skapligt lager av saker att välja mellan, haha. Satte upp nya gardiner i köket, vilket bjöd på en hel del frustration! För det första känns det ALDRIG rätt när jag ska fixa med gardiner! Känns antingen för kort, för långt, för mörkt, för ljust, för skrikigt, för tråkigt, bla bla. Nu får det vara som det är ett tag. Panelgardiner med vit botten och lite färglada blommor. Inget jätteromantiskt, känns lite nytt! I alla fall, frustrationen i gardinbytet eskalerade en aning när jag för typ femte gången blev påmind av hur SNETT någon idiot har satt upp fästena till gardinstången. Varför gör man så?? Varför gör man inte om, när man ser att det blivit åt helsike? För det ser man tydligt. Ska åtgärda det själv tänkte jag, måste bara köpa grejer.

Om ett par timmar får jag lite sällskap av A. Trevligt, jag ska försöka få ihop en lyckad kladdkaka! Sist blev den som en torr chokladkaka, så jäkla typiskt!

Ska försöka slänga in lite bilder vid senare tillfälle! En blogg utan bilder är en tråkig blogg, jag vet!

Kram så länge!

Mycket tankar, lite tid!

Datum: 2010-10-09 ♥ 08:03:28

Uppe tidigt och har tvättstugan. Passar på att blogga istället för att diska när tvätten går!

Igår kom jag hem från 2 dagars konferens/planering på Skepparholmen. En del trevlig "samvaro" med ett par trevliga kollegor, skön massage och bubbelbad, mysig middag och skönt att sova borta, tycker jag. Men, ändå så mycket som bara får mig att vilja spy! På vägen hem hade jag sällskap med Camilla, och vi konstaterade båda två att man kände sig totalt tom och deprimerad. Mamma ringde när jag väl var hemma, och undrade varför jag lät så trött. Började gråta, och sedan kunde jag faktiskt inte sluta förrän sent igår kväll! Jag önskar faktiskt INGEN att jobba på min arbetsplats! Det är så fullt av hänsynslösa människor där, som dels kränker andra konstant, och dels jobbar helt åt helvete. ALLT de anser går emot allt som är sagt, tänkt och bestämt. Jag SKÄMS över att jobba på den förskola jag gör. Jag skäms över att så många struntar i både läroplan, verksamhetsplan och likabehandlingsplan. Det gör ont i mig, och jag önskar att jag hade nytt jobb redan på måndag! Har hittat en del jobb som jag ska försöka få sökta i helgen. Att i alla fall försöka gå vidare kan nog ge mig lite ro bara det!

Annars då? Det mesta rullar på. På måndag börjar jag läsa Psykologi B på distans. Kul att få något att grubbla lite på och med. Ska börja läsa ur boken redan idag tänkte jag, bara för att det är kul. Annars funderar jag på att börja rida, haha. Har tänkt så länge att jag vill, och när vi var med barnen vid stallet förra veckan tänkte jag "tänk, i framtiden, då ska jag ta ridlektioner". Men, vadå i framtiden? Varför gör jag det inte NU? ALLT kan inte skjutas upp till framtiden. Det jag vill ska jag göra här och nu. Ingen vet vad som händer imorgon :). Om det ändå inte blir ridning just nu, så ska det bli gympa eller gym. Kanske yoga. Min kropp behöver göra något!

Kärleken har inte riktigt kommit än. Jag testar mig fram lite ;). Fast just nu passar singellivet mig utmärkt. Jag kan träffa vem jag vill när jag vill, eller INTE vill! Har inget behov av en relation nu, jag behöver lägga energin på mig själv!

Skulle vilja slänga in en bild, men har ny dator och inga foton där. Min förra tvärdog (efter att jag spillt vatten), så allt som fanns där är borta. Bl.a. foton från Saras bröllop, DET grämer mig!

Nej, nu är det dags att gå! Kanske hinner diska en kopp innan tvätten behöver hämtas ^^.

Kram och trevlig helg! Ta vara på livet NU!