24 sanningar...

Datum: 2009-10-25 ♥ 20:29:35

.. om mig ;)

1. Jag blir lite provocerad när folk stavar fel!

2. Jag kan äta godis/"skräp" tills jag är spyfärdig, och ändå fortsätta igen när det värsta lagt sig!

3. Jag känner samhörighet med alla i Stockholm som pratar någon dialekt som kan härledas till Mälardalen ;)

4. Jag har svårt att förstå/höra vad skåningar säger.

5. Jag dagdrömmer konstant!

6. Jag älskar att laga mat men hatar att baka!

7. Jag kan vara sur en hel dag om någon är otrevlig mot mig!

8. Jag är helt oförstående inför människor som lägger sig i/bekymrar sig över sådant som inte angår dem!

9. Jag bryr mig aldrig om tvättråden när jag tvättar. Allt kan tumlas i min värld!

10. Jag måste "älska" ett par skor för att köpa dem. Köper aldrig ett par som inte är helt perfekta!

11. Jag kan vara riktigt kaxig och otrevlig om jag tycker att någon förtjänar det.

12. Jag tror att jag själv är en perfekt flickvän. Haha!

13. Jag tycker generellt att män är jävligt tjuriga :P

14. Jag tycker det är okvinnligt att vara elak och spydig "bara för att".

15. Ibland drömmer jag om att jobba på en kvinnojour. Eller öppna ett härbärge för hemlösa!

16. Jag var tidigare medlem i MUF. Idag känner jag mig totalt politiskt förvirrad!

17. Jag älskar ljusrosa och har det som accentfärg i hela lägenheten.

18. Oliver är en av få saker jag absolut inte kan äta!

19. Jag är jätterädd om mina krukväxter och pysslar med dem varje dag! Tant Ida!

20. Jag älskar att kunna ta det lugnt på morgonen, sitta framför tv:n, dricka kaffe och mysa. Därför går jag oftast upp 30 minuter- en timme tidigare än jag egentligen måste!

21. Jag tycker inte om att dricka kaffe som "tillbehör" när jag äter/fikar. Först frukost, sen kaffe! Eller först smörgåsen/bullen, sen kaffe! Det enda som kan "matchas" till kaffe enligt mig är choklad.

22. Jag smörjer nästan aldrig in mig, trots att jag äger en massa olika lotions. Kan bero på att jag är världens mest bekväma människa ;).

23. Jag har ägt en epilator i sju månader, men bara använt den två gånger. Smärtkänslig är mitt andranamn!

24. Jag har alltid beslutsångest och säger oftast att "jag får panik" när jag t.ex. ska välja vad jag vill ha på ett fik. Stördo.

Visst är jag bra?


Hemma fast borta.

Datum: 2009-10-18 ♥ 20:44:42

Haft en mysig och lugn helg hos mamma och pappa. Nästan för lugn. Får lite "ångest" när jag inte gör tillräckligt mycket av mina helger. Knäpp. I fredags gick jag och mamma en sväng på stan, fikade lite och hade det mys! Jag var inte på bråkhumör, så det var enbart trevligt ;). Blev en tidig kväll sedan och bara slapp igår. Idag kom mina snajsiga brorsdöttrar hit en sväng, och sedan blev det fika och så med Emilia och Cerese!

Det spelar ingen roll hur ofta vi tre tjejer ses, varje gång pratar vi om och analyserar sönder framtiden och livet. Jag är skitstressad över vad jag ska göra med allt! Vet inte vad jag vill eller vad som är rätt! Är avis på alla som har tagit alla svåra beslut... Känns som att jag har ALLT framför mig! Hur vet man vad som är rätt? Känns det i magen? :D Just nu har jag jobb fram till 27:e december. Har chans till fortsättning, men har bestämt mig för att jag inte vill det. ETT beslut i alla fall :D. Nu ska jag ju bara bestämma vad jag ska syssla med istället...

Vad tycker ni jag ska ägna mitt liv åt?

Inte alltid på topp!

Datum: 2009-10-13 ♥ 17:31:25
Idag känner jag mig verkligen som ett jävla tråkneggo! Till störst del är det nog lite hormoner som spökar, och en del jobbskit. Vissa dagar har jag bara lust att freaka ut och skrika att om det inte passar så kan man hålla sina snorungar hemma. Haha. Tack och lov blir jag väääldigt sällan arg på jobbet. Det är ganska skönt att jobba med barn. De kan liksom inte riktigt ta ansvar för sitt egna beteende, så man behöver inte bryta ihop för att lille E gormar en rätt i örat 14 gånger i rad. Det är bara att gilla läget och förklara att det faktiskt gör ooont i öronen när man skriker så! Någon som fattar vad jag pratar om? Inte jag heller.

Fortfarande inget internet hemma. Och vet ni? Jag har inte någon brådska med det. Saknar det fan inte! Nu sitter jag på centralen eftersom jag var tvungen att betala en räkning.

Imorgon ska jag träffa E en sväng efter jobbet. Trevlish! Innan dess är det lite utvecklingsamtal och sånt skojsigt. Går nog bra, eftersom det är vettiga föräldrar i alla fall ^^. På torsdag kväll är det föräldrarmöte. Inte skiiitkul, men det är bara att bita ihop och sedan göra något extra kul för övertidspengarna, haha. Typ betala räkningar.

Nu ska jag dra mig hemåt och laga lite mat. Planera samtal och sedan häcka i soffan!

Pusshej!