Hejsvej.

Datum: 2010-03-28 ♥ 16:17:08

Inte som att vädret lockar en ut idag, men jag tog ändå en sväng på stan. Höll mig borta från "smeten" för att slippa alla löningsshoppare, så det blev en riktigt lyckad tur! Två bh:s, en tunika, torrschampoo och ett skärp fick följa med hem. Satte mig på Wayne's inne på Mio och funderade lite på livet ;). Ett perfekt fik att filosofera på, eftersom det oftast är lugnt (till skillnad från andra ställen där man får panik bara av tanken på att hitta ett bord), och dessutom ligger så pass högt upp att man har utsikt över gatan. Sånt gillar jag!

Kände mig väldigt nöjd där jag satt, av någon anledning. Lycklig inifrån! Jag är så glad att mitt liv är så fint som det är, ändå. Visst finns det svackor och mindre bekymmer, men över det stora hela är det underbart! Nu går vi mot våren, sommaren, semester.. Hösten innebär antingen fast anställning eller plugg, båda känns som bra alternativ. I sommar får jag dessutom "riktig" semester för första gången :). Har önskat sen semester, slutet på juli och början av augusti, känns skönast så. Det är ju inte så "farligt" att jobba över sommaren heller, eftersom man ofta kan vara ute mycket... Fast för den sakens skull kan jag ju inte påstå att jag INTE längtar efter lite ledigt ;).

Påskledigt i slutet av veckan också! SKÖNT! Ska åka hem till mamma och pappa. Hoppas på att få träffa lite annat folk också. När jag vet att jag ska få träffa mina nära och kära till helgen så blir veckan så mycket lättare! På tisdag ska jag dessutom träffa Emilia, som har den goda smaken att plugga här, haha. Det är suveränt för mig eftersom jag då får chansen att träffa henne lite oftare! Älskar att se saker och ting ur min egoistiska synvinkel ;).

Slänger in en bild på en del av dagens shopping.. Tavla från Mio. Älskar de ljusa färgerna och den gulliga fjärilen som är så vårig! Fick komma upp i hallen!


Tvättmorgon.

Datum: 2010-03-27 ♥ 07:44:36

Uppe och tvättar idag. Finns väl roligare saker än att kliva upp kl. 7 en lördag, men morgontiden är den längsta, och måste ju passa på när jag är ledig...

Var hemma halva torsdagen och igår. Vid tretiden i torsdags fick jag så ont i magen att jag inte kunde röra mig, kunde bara sitta på en stol som en invalid. Fick åka hem, vilket var ett helvete bara det! Blev något bättre igår, men fortfarande ont, speciellt när jag anstränger mig. Vet ju att det antagligen är magkatarren, så nu är det dags att skärpa sig "igen". Inget mer slarv med maten, inte stressa så jäkligt, och inget kaffe! Kaffet är faktiskt nästan svårast... Sedan slutet av februari har jag druckit typ 5-6 koppar, men det var tydligen för mycket det med.. Får försöka sluta helt.

Ser inte ut att bli så soligt ute idag, men det känns ändå vårigt. Har fönstret öppet, och det "låter" somrigt utanför, haha. Vet inte vad det är, men vissa ljud kan jag verkligen associera till sommaren... Fåglar, fötter mot asfalt och bilar (?) som hörs på avstånd... Älskar't!

Nu ska jag stoppa i mig lite frukost och passa på att plocka lite här medans tvätten går.

Hoppas ni får en fin lördag!

Lördag <3

Datum: 2010-03-20 ♥ 07:28:53

Igår sa jag till mamma att "jag går väl upp vid åtta imorgon och tittar på banrprogrammen". Det gjorde jag alltid som liten, och jag tror inte att min kropp uppfattade ironin riktigt, eftersom jag vaknade innan sju idag ;). Typiskt, när man egentligen behöver sovmorgon.

Besöket hos musikpedagogen igår var verkligen suveränt! Hon är verkligen sjukt duktig, och har så mycket positiv energi! Tyvärr var hon ju så duktig på att spela och sjunga att man fick komplex, haha. Gick jättebra att promenera dit med småttingarna också, blir så glad när dom är så duktiga! ♥

Söta K, som var med, sa senare att "jag har haft en bra dag idag", så det måste man ju vara nöjd med ;)

Jag och K diskuterade lite musik också...
Han: Michael Jackson, han var med i Melodifestivalen!
Jag: Nja.. Han har ju dött vet du, han sjunger inte mer.
Han: Aha. Men vet du vad dom sjöng i Melodifestivalen? "Jag vill om du vågar!"
Jag: Ja, vet du vad den tjejen heter då? Pernilla Wahlgren.
Han, efter en stund: "Camilla Carnegren, har hon dött då?"

:D Han är så söt och har sån humor att man blir alldeles lycklig av hans närvaro. Sedan kan man bli tokig på honom också, iofs. Hans favoritlekar är att springa runt hysteriskt och vara Batman, Spiderman, Ben Ten, StarWarsgubbe eller tjuv. Känns som att man påminner honom 200 gånger per dag om att vi inte springer inomhus, haha.

Hoppas ni får en underbar helg! Idag är sista soldagen på ett tag, så njut för sjutton ;D.



Fredag!

Datum: 2010-03-19 ♥ 07:44:47

Hej och hå. Halv två kom jag i säng inatt, efter en trevlig kväll på söder. Riktigt härligt sällskap, och alkoholmängden blev precis lagom för en torsdagkväll ;). Riktigt tråkigt att säga hejdå inatt, men men...

Idag är det stängning för mig på jobbet. Ska iväg till skogen på morgonen, och vid 13 ska jag ta med några kids till en musikpedagog, för en viss killes skull. Aldrig varit där förut (jag), så det ska bli kul att se och göra något nytt! Trots att jag inte är universums piggaste tjej idag så blir nog dagen helt okej! Och den blir avslutad på bästa sätt, hos mamma och pappa! Ikväll har jag önskat köttbullar, haha. Imorgon ska jag och mamma ta en shoppingsväng, och på kvällen hoppas jag på lite trevligt tjejsällis :)

Hoppas ni får en skön helg! Lev i nuet och VÅGA göra det som är mest läskigt! Man ångrar ALLTID det man inte vågade :/.

Puss!

Morgonsol!

Datum: 2010-03-16 ♥ 07:18:06

Gud vad jag älskar morgonsolen som tittar in genom fönstret! Känns så vårigt och underbart! Kan ju fortfarande vända och bli "vintrigt" igen, men man får passa på att njuta så länge det går!

Har kommit in i någon period nu när jag vaknar innan väckarklockan och är hyfsat pigg! Tror det har med ljuset att göra. min lägenhet är jätteljus redan innan 6, trots att persiennerna är nere. Det är ju bara bra att jag vaknar och är pigg, med tanke på att jag varit hysteriskt morgontrött hela vintern. Igår var jag nog ändå rätt trött, eftersom jag lyckades gå på fel buss på väg till jobbet, haha..

Idag slutar jag tidigt, hoppas att jag verkligen kan gå då så jag hinner med det jag tänkt. Ska fixa nytt leg, göra lite återköp och titta om jag hittar någon vårigare jacka.

Igår på kvällsmötet fick jag veta att en kollega ska sluta, efter bara 5 månader. Tråkigt, gillar henne! Dock förstår jag varför hon vill sluta, det är en väldigt speciell arbetsplats. Känns som att en efter en hoppar av! Nu ska hon börja jobba på ett privat ställe som jag sökte jobb på för några månader sedan! Lite märkligt sammanträffande :).

Dags att gå till bussen! Satsar på att ta rätt idag ;)

Kram

Försöker.

Datum: 2010-03-14 ♥ 19:53:19

Uppdatera lite! Har inte så mycket att skriva bara :)

Sedan sist har jag hunnit fylla 21 och börjat jobba heltid ;D. Födelsedagen var fin! Firade med familjen dagen innan, alla var här och det var underbart! Fick fina sängkläder, presentkort, böcker, inredningsgrejer, lotions & duschkrämer och en massa annat fint :). Själva födelsedagen spenderade jag ju på jobbet, men efteråt blev det fika och lite sånt med Emilia! Idag har jag börjat läsa boken jag fick av henne; "Konsten att läsa tankar", så watch out, haha.

Den här veckan var rätt hård på jobbet, då en kollega varit borta hela veckan, och vi inte fått någon vikarie. Helgen fick därför bli extremt LUGN! Målet var bara att få en sovmorgon, haha. Vaknade vid 8 både idag och igår, men det får duga :). Igår gjorde jag lite fint här hemma. Putsade fönster, och skulle sätta upp nya köksgardiner som jag beställt. Strök och satte upp dom, bara för att upptäcka att dom var alldeles för små... Typiskt!

Idag har jag saknat min lilla familj ovanligt mycket! Nästa helg får jag träffa dom, längtar redan :)

Kalla fakta om kokain nu. Skrämmande med en drog som blivit så jäkla "glorifierad". Som att det är finare att snorta kokain på en innekrog, än att använda heroin på plattan liksom.. Hm. Tror aldrig att jag skulle våga testa! Fast jag skulle ju inte ens våga röka på ;P.

Ha en underbar vecka folks!