Underbara vecka!

Datum: 2010-05-22 ♥ 18:41:56

Ja, den här veckan har ju varit helt suverän rent vädermässigt! Sol och sommarvärme varje dag! Ska tydligen bli sämre redan imorgon, men snart kommer solen tillbaka ju :D. Sommar, I love you!

Imorse när jag vaknade var det så underbart att slippa gå upp! Låg och drog mig drygt en timme, sedan tog jag faktiskt en timmes promenad efter frukosten. SKÖNT!!! Väl hemma bytte jag bara om, och gick ner till stranden. Trots att klockan bara var strax innan 11 var det rätt mycket folk där. Sommartecken :) Nu har jag skrivit sommar 3 gånger i det här inlägget, haha.

Vet ni något mer som är sommar? Färsk grön sparris! Åt det precis till lite gott kött och andra tillbehör, så galet gott! Bara att värma på i lite smör, salt och peppar, mmmm. Köpte faktiskt med choklad hem idag också, det var jag värd ;D. Eller värd och värd vetifan, men det är gott. Ihop med ett glas rött är det ju rena rama kärleken ;)

Apropå kärlek så är det något på gång tror jag. Skriver inte mer än så just nu, blir det något så lär jag hålla mina söta läsare uppdaterade! Han är i alla fall väldigt fin, och jag hoppas på några mysiga junidagar tillsammans.

Har inga bilder att bjuda på för tillfället, men ska försöka uppdatera lite mer den här veckan!

Puss!

Jag vill!

Datum: 2010-05-03 ♥ 18:48:41

Ja, jag vill så gärna blogga, egentligen. Men jag hittar ingen ork eller energi! Dessutom vill jag alltid skriva så mycket, och bloggen kanske inte är rätt forum för det. Jaja.

Igår var jag ute och sprang för första gången sedan förra sommaren. Alltså... Okej att man kan känna sig lite otränad.. Men det här var något helt annat. Jag trodde att jag skulle DÖ! Blodsmak i munnen och så andfådd att jag fick tryck över bröstet. Inte okej, och otroligt pinsamt! Idag har jag promenerat både på lunchen och till/från bussen till/från jobbet (det är en bit, så tar tunnelbanan annars). Totalt drygt en timmes effektiv promenad under dagen, ska fortsätta med det och hoppas att joggingrundorna blir något mer normala framöver ;).

Fick ett samtal idag om att jag ska få nytt golv i köket på fredag! Äntligen! Det har varit trasigt sedan jag flyttade in i september, inte kul att ha det risigt hemma. Vill väldigt gärna ha nya tapeter i rummet också, men det får jag väl bekosta själv.

Igår satt jag nere vid badet en stund. Tar inte ens fem minuter att gå dit, underbart! Nu är det bara sommaren som saknas!



Härligt!