Nästan sista januari..

Datum: 2011-01-30 ♥ 19:25:15

Söndagkväll och mystime! Fredagkvällar och söndagkvällar är helt klart mina myshöjdpunkter, haha. Något gott att äta/dricka (ja, typ cola light) och ner i soffan, så är kvällen gjord :D. Att festa bort en fredagskväll finns inte på världskartan ;). F (nej, inte din karls namne Cerran ;) ) ville ses ikväll, men jag orkar faktiskt inte. Får kanske bli i veckan istället.

Mådde så dåligt hela den här arbetsveckan (japp, jag skriver ofta det, men det är bara så det är, deså!), så hela helgen har jag faktiskt bara varit trött och tagit det extremt lugnt! Idag har jag bara fixat här hemma, rensat och gjort i ordning skafferiet, "storhandlat", bakat osv. Imorgon är det planeringsdag hela dagen, så jag har laddat med smågodis och Red Bull :). Fina vanor på min arbetsplats!

Nu ska jag läsa en stund innan det är dags för Solsidan! Ha en fin vecka, alla!

Fotade innehållet i ett av våra skåp på avdelningen! Tricket med att dricka sådant när man jobbar på förskola är att hälla upp i kaffemuggar, barnen anar ingenting! Haha ;)



16 januari

Datum: 2011-01-16 ♥ 17:36:57

Söndag som känns som lördag, av någon anledning.

Klockan 7 imorse började jag tvätta. 6 maskiner, vilket kändes riktigt SKÖNT! Har man ett torftigt liv då, när man får någon slags tillfredställelse av att tvätta och vika in allt i garderoben, bädda rent o.s.v.? Förmodligen, haha.
Efter tvättningen hann jag stoppa i mig lite lunch innan Charlotte kom och hämtade mig, och vi åkte mot Farsta. Hittade riktigt bra presenter till Camilla, och jag gav mig själv en liiten present från Body Shops rea! Min hy lever sitt egna liv just nu, och blir fet vad jag än gör, tycker jag. Får se om denna kan hjälpa!





När jag ändå skulle anstränga mig och lägga in bilder från mobilen tänkte jag bjuda på ett riktigt fiffigt tips! ;D





Smarta "sandpapper" för att få lena ben. Funkar HUR bra som helst! Finns på t.ex. Åhléns!


15 januari.

Datum: 2011-01-15 ♥ 19:01:16
HELG, TACKAR TACKAR! FREDAGSMYS BLEV EN SVÄNG PÅ STAN OCH FIKA MED EMILIA EFTER JOBBET! SÅ TREVLANS SÅ! IMORSE VAKNADE JAG PÅ FEL SIDA ELLER NÅT, OCH VAR SÅ SJUKT LEDSEN. VET INTE RIKTIGT VARFÖR, MEN KÄNNER MIG FORTFARANDE RIKTIGT LÅG! SKUMT HUR ALLT KAN KÄNNAS IBLAND. STRAX SKA JAG IAF BYTA OM OCH MÖTA E VID BUSSEN, MIDDAG HOS MIG! REASHOPPADE TVÅ KLÄNNINGAR PÅ INDISKA, MEN DE FÅR NOG STANNA I GARDEROBEN IKVÄLL! IMORGON ÄR DET TVÄTTSTUGA SOM GÄLLER, OCH EN TUR TILL FARSTA MED CHARLOTTE FÖR ATT KÖPA NGT TILL CAMILLA SOM SKA SLUTA JOBBA MED OSS! MOBILBLOGGNING, DÄR AV STORA BOKSTÄVER OCH UTAN STYCKEN! SKÖT OM ER OCH KOM I HÅG ATT STÅ UPP FÖR ER SJÄLVA, I TIO FALL AV TIO :D

10 januari.

Datum: 2011-01-10 ♥ 17:36:50

En riktig neggodag faktiskt! Väckarklockan ringde när jag drömde som bäst imorse, och jag var inte ett dugg pigg eller sugen på att åka till jobbet och öppna. Fortfarande ont i halsen/hosta/svårt att andas sedan förkylningen i julas, så nätterna är inte så jäkla roliga heller. Gnäääll!!

På jobbet var det också smått kaos, då vi får alla lampor i taken bytta, av elektriker som är så sjukt långsamma (som om jag skulle göra det bättre själv, haha). Rummen blir ockuperade och vi får trängas på samma avdelning, typ. Om Stockholms stad hade haft lite vett hade de kanske kunnat hosta upp lite pengar och anlitat en firma som jobbar kvällar/helger, då det INTE är barn på förskolan. Men men, ingen mening alls med att klaga. (Och jag vet att det inte finns möjlighet att gödsla med pengarna, blir bara trött (a).

Idag var även "alla" satkärringar tillbaka. Hej och hå. Jag vill verkligen inte vara otrevlig mot mina kollegor, men när vissa har sådana sjuka behov av att skrika och leva i det som hände för 150 år sedan, och är överkåta på REEEEEEGLEEEER (Hallå, det är barn vi jobbar med, kan du tänka dig att vara lite flexibel, eller rubbar det din världsbild alldeles??) så blir jag så sjukt sur, och ganska barnslig faktiskt. Jag bara MÅSTE snäsa av dom och visa hur otroligt irriterad jag blir! Ingen vinner på det, men det känns bra, en liten stund ;).

Efter jobbet var jag bara tvungen att ta en sväng på Söder, och köpte 3 nattlinnen. Jag som inte ens använder nattlinne, hur går det ihop? Får börja med det nu helt enkelt :). Den här månaden ÄR ju verkligen årets fattigaste också, så jag borde absolut inte dra det där attans plastkortet i onödan.. 16 dagar kvar till lön, hoho.

Nu ska jag värma på lite mat som är kvar sedan igår och ha lite myskväll i min ensamhet!

6 januari.

Datum: 2011-01-06 ♥ 16:58:48
härliga lediga dag! SOVMORGON OCH SEDAN IN TILL STAN. LITE, ELLER MYCKET SHOPPING BLEV DET DÅ BL.A SIA HADE REA. ETT PAR BLOCKLJUS, DRICKSGLAS SOM JAG SPANAT IN TIDIGARE OCH LITE ANNAT FINT.  BLOGGAR FRÁN MOBILEN SOM PÅ EGET BEVÅG VRÄKER PÅ MED STORA BOKSTÄVER! SITTER MED EN KAFFE OCH VÄNTAR PÅ E. HAN FIRAR 28 ÅR IDAG OCH VI SKA HITTA PÅ NGT. I SANN VÄNSKAPLIG ANDA, FOR YOUR INFORMATION ;). STYCKEINDELNING ÄR INTE ATT TÄNKA PÅ, BJUDER MINSANN PÀ EN SAFTIG BRÖDTEXT, HÖHÖ. IGÅR HADE JAG MEDARBETARSAMTAL MED MIN CHEF, FÖR EN GÅNGS SKULL GANSKA BRA OCH GIVANDE. SA ATT OM JAG SKA FORTSÄTTA JOBBA DÄR SÅ ÄR JAG INTRESSERAD AV ATT UTBILDA MIG, VILKET HON SKULLE FRAMFÖRA.. SCHYSST ATT FÅ EN YRKESUTBILDNING BETALD, OCH SAMTIDIGT HA JOBB. FÅR SE VAD SOM HÄNDER.. NEJ, NU SKA JAG DRICKA UR KAFFET OCH HOPPAS PÄ ATT KARLN DYKER UPP SNART!  KRAM

1 januari.

Datum: 2011-01-01 ♥ 17:24:16

Jag hade en fin kväll och nyårsnatt, hoppas ni hade detsamma! God mat och massor av mys, behövs inte så mycket mer! Idag känner jag mig dock lite dagen efter-låg på något vis.. Hmm. Lugn kväll med lite goda rester, tända ljus, soffläge och sova tidigt tror jag!

Skönt att vara ledig imorgon också, och inte ha några planer alls! Lägenheten är städad och fin, så behöver inte bry mig om det. Någon var väldigt rar och diskade förut också :) ♥. Kanske det blir en sväng på stan imorgon, långpromenad om solen vill lysa, kanske bio om någon vill hänga på? Vad som helst kan hända, haha.

Men fy fan vad jag känner mig tom inombords just nu! Som en urvriden disktrasa. Blä!

Kram!