Sista februari..

Datum: 2011-02-28 ♥ 05:57:45

Tiden går så äckligt fort!

Så otroligt pirrig idag, och kunde knappt sova inatt. Förstår inte varför jag ska vara så nervöst lagd :D. Känns som att det som händer idag kommer att påverka min framtid. Och, just min framtid är ju det käraste jag har! Herregud! Jag förväntas idag ge en bild av att jag är säker på vad jag vill. Jag vill bara skrika rakt ut att JAG VET INTE VAD JAG VILL!!! Jag vill bara se till att pengar kommer in varje månad, jag vet inte om det är just det här just nu, som mitt liv ska handla om. Äh. Jag vet fan ingenting!

Trött men ändå pigg. Öppning på jobbet, skönt med lugn och ro på morgonen. Om det nu inte är en hysterisk morgon, som det ibland är. Jaja. Få den här fucking dagen avklarad bara!




26 februari.

Datum: 2011-02-26 ♥ 10:17:02

Slog som vanligt upp mina blå klockan 06.00 imorse, men låg faktiskt kvar och lyckades somna om! Skönt!
Blev havregrynsgröt med frysta bär till frukost, riktigt länge sedan jag åt gröt. Så sjukt; när jag skulle göra gröten så öppnade jag skafferiet och tänkte lite snabbt "jag kanske inte har havregryn... eller jo, klart jag har", och hittade mycket riktigt en påse. När jag satte mig framför tv:n och skulle äta så visas det en bok i Nyhetsmorgon, och hon berättar att några gymnasietjejer skrivit en bok om att bli vuxen. Och att "man är vuxen om man har havregryn hemma!". Fatta vilket sammanträffande :D. I övrigt en väldigt löjlig kommentar. Vuxen är man den dagen man fyller 18! Sedan kan man vara mer eller mindre mogen, och vissa är jättebebisar hela livet. Inget att vara stolt över direkt.

Så, det var min lilla morgonhälsning. Nu blir det en kopp kaffe innan dagen drar igång! Puss!

22 februari.

Datum: 2011-02-22 ♥ 19:29:39
PÅ TUNNELBANAN PÅ VÄG FRÅN JOBBET. MÖTE SOM JAG INTE KUNDE VARA FOKUSERAD PÅ, PGA ANNAT ATT GRUBBLA PÅ. KANSKE NYA VÄGAR ATT GÅ FRAMÖVER! VI FÅR SE VAD SOM HÄNDER :). NU ÄRE NOG SOFFAN SOM GÄLLER DÄR HEMMA, HANDLA LITE FÖRST KANSKE! SJUKT ONT I MAGEN EFTER ATT HA ÄTIT MJUKT BRÖD FÖR TYP 5 TIMMAR SEN, BLÄ! VET INTE VARFÖR JAG FÅR SÅ ONT AV DET.. NOG OM MINA TANTKRÄMPOR, DAGS ATT GÅ AV! PUSS

21 februari

Datum: 2011-02-21 ♥ 18:42:03


Tryckt lite smågodis, och mår så sjukt illa! Jag fattar inte varför jag (alla?) köper ungefär dubbelt så mycket godis som är gott att äta?? Tror ALDRIG det hänt att jag tänkt/känt "Fan, jag skulle ha köpte lite mer..". Haha. Halva påsen kvar, den fick åka undan. Annars äter jag nämligen slut på skiten, och mår ÄNNU sämre! Sån är jaaag! Blev lite mat som jag fick med från päronen igår också. Kyckling och potatisgratäng, riktigt gott.

Apropå mat och att äta. Nu har jag gått ner 10 kg! Sedan i somras/tidiga hösten ungefär. Tycker inte själv det syns så himla mycket, och märker faktiskt inte mycket på kläder heller. Men, det känns skönt! Ungefär 5 kg till ska bort. Och, jag MÅSTE börja träna! Jag har gått ner i vikt enbart av att ändra mina matvanor, inte tränat ett dugg. Det är ju inte jättevettigt, man behöver ju träna upp kroppen också. Blir ju bara filmjölk annars :D. Är så sugen på att köpa ett Wii eller xbox Kinect. Ska fundera lite till! När våren kommer kan man ju faktiskt ta sig ut och gå mer också, och jogga/cykla. Jag kommer aldrig att bli någon träningstjej, så jag måste nog mer eller mindre TVINGA mig själv för att det ska bli något.

Idag hade jag som plan att städa efter jobbet. Det blev inget av det kan jag lova! Det är verkligen en av mina sämsta sidor, att jag är så slarvig och dålig på att hålla fint. Jag önskar att jag kunde få en kick av att städa, som vissa påstår att de får! Om jag ska städa måste jag typ muta mig själv, haha.

Inte druckit något kaffe idag, kanske det som är boven? ;). Sätter nog på en kanna, sedan ska det plockas här!

(K)

Soliga 19 februari!

Datum: 2011-02-19 ♥ 12:40:48

Underbart att vakna i fint sällskap när solen strålar, och ha en ledig dag framför sig! Hade en riktigt mysig kväll igår, och kom precis hem. Natten bjöd inte på så mycket sömn, skulle helst av allt däcka i soffan nu! Men, ska lite spontant åka iväg till mamma & pappa. Var en månad sedan sist, så det blir mys. Pappa blev jätteglad när jag ringde och sa det! Hoppas på någon trevlans middag ikväll, och så ska jag ta en sväng på outleten för att kika efter jeans imorgon, innan det bär av hem till mig igen (Snälla, håll tummarna för att tågen går normalt, så att jag faktiskt KAN ta mig hem igen!).

Och det vore finfint med en sittplats på tåget nu, jag som lärt mig att sova på tåg och allt :P.
Hoppas ni har en riktigt riktigt fin lördag! Oavsett om ni passar på att gå ut och njuta av solen, städar, hänger i soffan, jobbar, eller vad fan ni nu än gör :D.

Tjärlek till er!

Att störa sig.

Datum: 2011-02-16 ♥ 21:03:25

Om ämnet "vad jag stör mig på". Det sägs att det man stör sig på hos andra, är något man själv har en släng av. Det förstår jag inte alls logiken i, i alla fall inte just nu, efter en lång dag på jobbet, halvsovandes i soffan.

Om ett par saker jag stör (med "stör mig" menar jag att det retar upp mig eller gör mig "lite" förbannad till vardags):

* Människor som pratar tyst. Av den enkla anledningen att jag faktiskt inte hör ett dugg då! Vid vissa tillfällen ser jag faktiskt bara att munnen rör sig på människan i fråga, men hör inte ett endaste ord av vad som mumlas! Då får jag lust att bara be dem tala ur skägget, haha. Själv pratar jag rätt snabbt och otydligt ibland, men inte tyst! Vuxna människor bör kunna prata med normal samtalston!

* Människor som ska försöka framstå som/vara så jävla helylle och Guds bästa, gulliga barn. Åh, jag vågar inte skriva vad jag vill här, haha. Raderat flera gånger om nu. Har svårt för präktiga människor, kort och gott. Präktig för mig är att leva som en hämmad nunna.

* (Det här är helt politiskt inkorrekt, men det är ju jag i ett nötskal, så..) Jag kan bli väldigt irriterad när människor väljer en partner som JAG tycker är ful! (Jag vet, skjut mig i huvudet!). Jag kan verkligen vilja säga till vissa "Gud vilken ful tjej/kille du har! Varför då?". Detta gäller dock ingen av mina vänner, haha. Jag vet inte varför det provocerar mig! Det är liksom inte den "fula" killen/tjejen jag stör mig på, utan på den som är tillsammans med honom/henne.

* Jag stör mig på folk som står och delar ut metro eller City-tidningen vid t-banan. "Folk" är alltså "folk" som har det som ngn typ av jobb, att stå där folk går av bussen t.ex., för att dela ut tidningarna. Bara det att dessa tidningar har ju egna "lådor" de ligger i, överallt. Vill man ha en tidning så är det bara att ta, utan att ett miffo ska stå och vifta med den! Jag tar ALDRIG emot tidningen av den som står och delar ut, jag tar den själv, demonstrativt, 5 meter därifrån :D.

Ett litet axplock ur min bittra vardag var det :D

Alla hjärtans kväll.

Datum: 2011-02-14 ♥ 18:51:22

Fin dag, och jag har mått bra. Introduktionen på Yoga för barn i morse kändes ganska onödigt, då det bara var lite praktiskt gagg och något papper. Det är ganska meckigt (älskar uttrycket) att gå ifrån jobbet, så det känns så där när man faktiskt lika gärna kunde ha fått infon via mail eller så.. Men men, det var såklart positivt i alla fall! Ska bli jättekul!

På min rast passade jag på att ta en promenad i solen, skönt värre, om än liite kort då man bara har en halvtimme på sig. Gick och hälsade på hästarna, som var galna i snön :). Efter jobbet blev det en tur till Farsta och ett par jeans fick följa med hem från H&M. Får se om jag behåller dem.

So far so good alltså ;). Men vet ni vad som är dagens tråkiga? Nej det vet ni inte. Men fy vad jag känner mig tjock idag! Jag som verkligen försöker släppa allt vad kroppsnoja och sånt jävla tråkigt tjafs heter, men vissa dagar går det inte! Känns som att allt bara väller över överallt, känner mig FLÄSKIG! Hatar den känslan, och ska försöka få bort den nu! De där extra kilona är ju inte relevanta egentligen, jag är frisk, och fin som jag är, men fan vad trååååkiga de är ibland!

♥ All hjärtans har jag inte firat direkt, och lär inte göra. Men vet ni vad jag ska göra på fredag? Äta middag och ha trevligt (hoppas jag) med en fin liten själ jag dejtade som 16åring :D. Även om det inte behöver vara någon big deal så känns det jättekul! Så jag klarar mig utan pussar idag, haha.

14 februari

Datum: 2011-02-14 ♥ 05:51:23

Alla hjärtans dag idag, mysigt! Tidig morgon, och jag borde egentligen befinna mig i duschen nu. Men det får vänta en liiten stund.

Har gått och tänkt på en sak, som känns så kaxigt att blogga om, haha. När man läser bloggar blir man ofta uppmärksam på ALLA sorters människor. Jag läser allt mellan himmel och jord när det gäller bloggar, allt från mammabloggar till ytliga silikonbloggar, typ. Jag köper det mesta. Bantningsbloggande upprör mig inte speciellt, inte redigerade bilder heller. VET ni vad som stör mig? Obegåvade människor! Människor helt utan allmänbildning, och som avslöjar det gång på gång i bloggen. Jag blir lite provocerad! Jag tycker inte om dumma människor! Jag skäms när en obegåvad människa försöker föra ett resonemang om något som känns viktigt! Jag vill be henne om att "Snälla, kan du sluta, för det här området behärskar du inte". Jag själv kan absolut inte allt, långt långt långt ifrån, men jag skulle heller inte ha milslånga utläggningar om sånt jag har noll koll på.

Ibland tänker jag att någon, som faktiskt är mycket äldre än jag är, resonerar ungefär som jag gjorde när jag var 12-13. Speciellt när det rör politik, religion eller andra stora frågor. Liksom "Jag tycker något, men jag har noll fakta eller riktig koll". Jag vill så gärna skriva konkreta exempel, men man vet aldrig vem som läser eller tar åt sig. Jag önskar att jag var mer tolerant, men jag vill faktiskt be människor om att inte uttrycka sina okunniga tankar offentligt :P. Det blir bara så pinsamt och dumt.

Hinner inte skriva mer, får se om jag spånar vidare på detta ikväll ;). Nu blir det duschen, sen iväg till bussen som ska gå idag. Till jobbet och öppna, jobba en stund och sedan tillsammans med C gå på första träffen för en utbildning i barnyoga. Kul, hoppas jag! Jobba några timmar till efter det, sedan åka hem och ha det mys! Eller, till stan. We´ll see!

Puss!

Lugna söndag!

Datum: 2011-02-13 ♥ 20:03:51

Verkligen varit en lugn och skön söndag! Fixat lite här hemma, tagit en jätteskön promenad, slagit in lite presenter till mamma (hej ute i god tid! hon fyller år 23:e april). Lagat middag och laddat inför lite söndagsmys nu!









Bilder från promenaden! Underbaaaart! Gick över isen på vägen hem, riktigt härligt!

Nu ska jag fortsätta frossa Caprice"stänger" med cappuccinosmak doppade i mascarpone! Hohooo! Imorgon kör vi nyttigt igen! Puss!

13 februari!

Datum: 2011-02-13 ♥ 09:16:32

Tidig morgon som vanligt! Härligt att vakna och se solen gå upp utanför fönstret :). Jag kör inte på nerdragna persienner, tror det är bäst att få in morgonljuset :D.

Idag fortsätter städandet här hemma. Bara lite smått att fixa, sedan blir det en promenad! Igår var det ju helt sjukt fint ute, strålande sol! Gjorde dessutom säsongens första vurpa! Tydligen en omöjlighet att sanda gatorna :). Stackars alla bräckliga gamlingar som inte vågar sig ut ens. Såg en tant som fick hjälp med rullatorn över en snövall vid övergångsstället/trottoaren. Blir så jävla ARG på hur jävla taffligt man sköter snöröjningen!! Hur i HELVETE ska man ta sig fram med rullstol/rullator, whatever, när det ligger snö precis överallt, och är snorhalt? Fast det är väl inget bekymmer egentligen. I Sverige har man ju ändå inget människorvärde när man passerat 60. Jag borde inte hetsa upp mig, som min lilla mamma säger, men ibland går det fanimej inte att låta bli! Skulle kunna skriva ett helt inlägg om hur illa jag tycker att gamlingar blir behandlade många gånger. Hur otrevliga, ouppfostrade expediter i butiker snäser av "gamlingar" som inte hör eller ser perfekt, eller kanske inte kan ta sig fram så snabbt och smidigt man kan önska.


Men nu lämnar vi det serrni! Igår gjorde jag lite fint i köket. Köpte årets första tulpaner, som faktiskt var rätt sunkiga. Förvaras i alla fall i mitt kalla skafferi under natten för att hålla längre, sjukt bra tips!
Slänger in lite bilder! Ser så mörkt och trist ut på bild, 10 resor finare i verkligheten!

Apropå mörkt, så ska farfars gamla, halvmörka köksmöbler få vandra vidare nu! Ska köpa något nättare, ljusare har jag tänkt. Ska se om jag hittar något på IKEA, ska iväg och köpa säng snart, så får bli bord vid samma tillfälle! Hittade ett vitt med två stolar som verkade ganska schysst, får se om det passar.










En liten goding!

Datum: 2011-02-12 ♥ 09:44:52

Frukost, kaffe, diskning, sortering av återvinningsgrejer och en tur iväg med tidningar har hunnits med. Förbannar som vanligt all jäkla disk, det är ju så sjukt tråkigt att diska! Googlade bänkdiskmaskiner och hittade en liten goding som gärna får bli min! Ska fråga pappa om lite råd, sedan ska den/någon annan banne mig inhandlas! Den röda var ganska schysst, men åh vad härligt om jag skulle hitta en rosa, till överkomligt pris! Ja, tyck gärna att jag är en hysterisk tönt, det kan jag bjuda på!


Godmorgon 12 februari!

Datum: 2011-02-12 ♥ 06:25:51

Vaknade innan 6, helt normalt en lördag ;). Har för mig att någon jag känner fyller år idag, men kommer inte på vem det skulle kunna vara. Låter som en förvirrad gammal tant, haha.

Tittar på "Adoption stories" och grinar järnet här i soffan! Ett par som är inne på förlossningen och föder fram sin flicka, tillsammans med det par som ska adoptera henne. Alltså vilken fullständig jävla smärta det måste vara, att lämna bort sitt barn! Måste ju vara det absolut värsta man kan göra, även om man vet med sig att det är det bästa för barnet.

Nog om snyfterier. Idag blir det grym storstädning, innan jag gör något annat! Så fort klockan blivit lite mer så åker musiken på och dammsugaren igång! Får se om jag blir färdig i skaplig tid, isf blir det nog en långpromenad och en tur till stan. Apropå långpromenad så fick jag mig en riktig sån igår! Inga bussar alls gick, p.g.a. vädret, så en timme fick jag gå i helvetessnön! Samma visa när jag skulle hem. Lite omständigt, men rätt skönt faktiskt, att få röra på fläsket! Kan ju hoppas att trafiken kanske kommer igång idag, eller i alla fall till på måndag, då jag öppnar klockan 7. Att få tag på en taxi när det är stopp i kollektivtrafiken är bara att glömma, går inte ens att komma fram på tfn.

Trevlig helg alla!

8 februari.

Datum: 2011-02-08 ♥ 20:32:38
Vilken svordom använder du mest?
Blandad kompott.

Äger du en iPod?
Nej?

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Ja, i 10 fall av 10.

Vilken var den senaste filmen du såg?
Ingen aning. Förmodligen somnade jag mitt i.

Har några av dina vänner barn?

Yes. Är ju inte 13 längre direkt ;)

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Första vet jag inte. Men lägenhet skulle jag lätt köpa!

Har någon någonsin kallat dig lat?
Ja, mamma.

Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
Skulle aldrig ens tänka tanken att dricka chokladmjölk, typ.

När var senast någon stötte på dig?
Några veckor sedan.


Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Nej, det tror jag inte. Tror folk har annat att prata om!

Tittade du på tecknat när du var liten?
Ja, Disneydags varje fredag!

Hur många syskon har du?
2!

Äger du några band t-shirts?

Några Stoneströjor och en gammal BSB tror jag.

Läser du för skojs skull?
För skojs skull? :P För nöjes skull, skulle jag väl säga. Japp, det gör jag.

Pratar du några andra språk?
Engelska!

Har du en stationär dator eller en laptop?
Laptop.

Vilka gör du, önskningar eller planer?
Huh?

Vilka länder har du varit i?
Danmark, Norge, Tyskland, Frankrike, Polen, Grekland, England, USA, Kanarieöarna.

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Möjligtvis tatuering.

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Nej, det tycker jag absolut inte. Har man råd kan det väl vara en fin gest att bjuda, oavsett om man är tjej eller kille.

Vad har du med dig in på bion?
Trevligt sällskap :D

Vem var din favorit lärare?
Vet inte. Marie i svenskan på gymnasiet kanske.

vem pratade du senast med i telefon
Mamma

har du nånsin varit kär?
Ja, ett par gånger.

kan man va kompis med ett ex?
Kan man väl absolut vara, om man nu finner något nöje i det.

vilken är din favoritfärg?
Rosa!

hur många kuddar sover du med?
Två!

tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Antagligen inte.

när grät du senast?
Några dagar sedan!

när fick du senast en puss?
Några veckor sedan.

vad kan vara det mest avtändande hos en kille?
Rent ytligt så tänder jag sällan på feta killar. Annars är alltid attitydproblem och en negativ inställning säkra kort!

finns det någon som vet allt om dig?
Absolut inte. Så ska det väl vara?

tror du på änglar?
Aldrig reflekterat över...? Levande änglar, ja!

hur många par skor har du?
20 kanske?

vem fick du senast sms ifrån
Erik

Vad har du för väder?
Slask slask slask!

vad har/är du just nu?
Har/är? Jag har tjocka lår, och är lycklig!

vart är du just nu?
I min soffa.

7 februari!

Datum: 2011-02-07 ♥ 21:53:03

Februaris andra måndag avklarad! Härligt, snart är våren här!

Helgen bestod av jobbande under dagen på lördagen. Efter 5 timmars skrivande och grejande åkte jag och C hem till henne för lite middag och wii. Träningsvärken igår och idag är fullständigt sinnessjuk! Ja, jag är otränad. Nej, jag har inga planer på att åtgärda det ;). Söndagen ägnades åt tvättstugan och Farsta. Köpte gardiner till rummet och en matta till köket, bl.a.

Idag tog jag en lång sväng på stan efter jobbet. Handlade lite väl mycket, men det får jag vara värd! Blev en Converseväska, gardiner till köket, blommor, en hylla till rummet, kökshanddukar och lite annat småplock. Väl hemma satte jag upp gardinerna och hyllan. Tanken var att göra i ordning ordentligt (har någon slags omorganisation på g vad det gäller inredningen, haha), men jag orkar bara lite i taget faktiskt! TRÖTT på kvällarna, bara att acceptera!

När jag satt här för en stund sedan så ringde det på dörren. Och vet ni vad? Jag vågar inte öppna när någon "okänd" ringer på :D. Låter nervsjukt, jag vet! Men fy vad jag tycker det är läskigt! Senast igår natt drömde jag om hur någon försökte slita upp min dörr, och jag försökte hålla emot. Det är verkligen något som skrämmer mig, att någon (oönskadgäst alltså) ska ta sig in här! Ja, nu var det ju ingen som försökte ta sig in ikväll, utan faktiskt bara ringde på.. Haha. Men, som jag sa till mamma i telefon "Du har väl sett på Efterlyst, hur män tar sig in i lägenheter och VÅLDTAR!?" Mammas kommentar var "Nej, jag orkar inte mer.. Gå och lägg dig nu!". Heja mig! Våga vägra öppna dörren! :D (Kan ju tillägga att jag tittade ut genom titthålet, och det var alltså en okänd kille, det var inte så att jag struntade i att öppna ovetandes om det var någon jag känner eller inte).

Nu ska jag försöka lugna ner mig, ta min träningsvärk och hoppa ner i sängen!

Pusshej!