30 november.

Datum: 2010-11-30 ♥ 19:41:56

Idag har jag varit hemma med feber och ont i kroppen! Känt mig totalt "överhettad" (det är väl det som är grejen med feber iofs), men nu börjar jag bli lite piggare.

Slänger in lite bilder från bl.a. helgen..

Inte gjort i helgen, men smällde upp lite kakeldekor för ett tag sedan! Tyckte det blev väldigt sött!



Köpt två nya julstjärnor som står i vardagsrummet. Pärlor på, riktigt fint tycker jag!



I köksföntret fick en "riktig" lykta komma fram, istället för stjärna eller stake (jag älskar att använda ordet stake! Stake, stake, stake!)     



Bara måste lägga upp den här bilden också, haha! Mina nya julgardiner! Rökigt? Yes! Jag gjorde pepparkakshus i helgen (bild på det kanske kommer, jätteintressant det också..) och skulle då smälta socker. Gic´k ifrån en liten liten stund, och när jag kom ut i köket igen bolmade rök ur kastrullen, och sockret var totalt vidbränt! Bara tur att det inte tog eld, otroligt klantigt av mig!




Noo pictures for yoooou ;)

Datum: 2010-11-28 ♥ 20:57:05

Nej, för jag orkar inte jävlas med kameran och datorn. Vi är inte riktigt vänner just nu. Har faktiskt fotat dagens pyssel, ett pepparkakshus! Gud vad det är meckigt!! Ett riktigt helsike! Men fiiiint blev det! (Okej.. det blev personligt i alla fall).

Lite nere just nu. Inte den där gamla söndagsångesten, den har jag inte så ofta (trots att jag öppnar på måndagar, vilket ju halvsuger). Saknar "någon" en aning. Åh. Jag vet varken ut eller in, men hjärtat liksom skriker, för första gången på LÄNGE! Hur ska det här bli? Håll tummarna!

Jaja! Tjat tjat! Jag hittade en schysst jacka förut i alla fall! En svart, enkel dunvariant. Mysigt! Blev en stickad tröja och en flanellskjorta i typ tunikamodell (vilken klockren beskrivning..).

Har ni sett reklamen för "Bonde söker fru", som går just nu? Med den kvinnliga bonden (tror att det bara finns en), som sjunger "en taggatrrråååå' en taggatrååååå' blablabla"?? Jag DÖR! Haha, så pinsamt!! Den serien måste vara bland de mest pinsamma som någonsin producerats, förstår inte hur man kan med att titta på det!

Nu ska jag mysa ner mig en aning i soffan, innan det är dags att sova! Natti! ♥

28 november.

Datum: 2010-11-28 ♥ 09:15:26

Jahapp, första advent idag! Tycker det känns alldeles för tidigt, jag har ingen lust med det än :p. Förstår inte hur allt kan gå så fort! Igår kväll fick jag en liten ångestsväng av att jag snart fyller 22! Inte för själva åldern i sig, men en massa runtomkring, som inte är någon idé att tjata om här. Hur som helst, första advent it is! Har fått upp nya fina julstjärnorna, som iofs verkar vara lite sneda och rangliga. Perfekt! ;) Igår åkte ett par julgardiner upp också, efter att pappa flyttat gardinstången.

I fredags bjöd jag ut pappa på middag, hans present på Fars dag. Trevligt! Igår följde jag med honom in till stan och till tåget, för att strosa lite i butiker sedan. Blev en del köpt, dock inga julklappar. 300 spänn på Apoteket, fy!
Var på jakt efter en underbar väska från Björn Borg, som tyvärr var slut i svart. Typiskt! Omöjligt att hitta snygga väskor!

Igår kväll hade jag en riktig myskväll för bara mig! Inte ofta det händer, att man bara njuter av att vara själv! Lagade jättegod mat, låg i soffan med tända ljus och choklad, och slocknade strax efter 22! Underbart, och totalt pensionärsaktigt!
Idag vaknade jag skapligt och tog en sväng ner till källaren för att rota fram lite julgrejer. De får dock vänta ett tag med att komma fram, nöjer mig med adventsbelysning ett tag. Måste köpa långa ljus idag också, så jag kan tända det första!

Ska äta lite frukost, göra mig i ordning och bege mig till Farsta en sväng. Ska se om jag hittar någon snygg vinterjacka! Den jag har nu duger att ha på jobbet, men vill gärna ha något annat privat. Kanske hittar jag någon julklapp också! Fast jag har inte skrivit ihop någon lista än, så det kanske får vänta. Jag som annars är världens rörigaste, bara måste fixa listor när det gäller julklappar! Annars blir det så virrigt :)

Ska lägga upp lite bilder under dagen!

Puss!

21 november

Datum: 2010-11-21 ♥ 16:34:13
Härliga helg! Äntligen något positivt :D. Hade en så otroligt mysig kväll igår, och morgon idag. Det FINNS fina killar, I knew it!! ;D Det här ger mig en bra start på nya veckan.

Förra veckan sumpade jag mitt betalkort, busskort och hela baletten. Hela veckan blev fucked up pga det, såna skitsaker egentligen, som ändå ställer till så mycket tjafs! I fredags fick jag hem nytt kort, och imorgon ska jag till banken och aktivera det. Hoppas att DET ska gå bekymmersfritt också!

Första advent nästa söndag. Då ska det vara julpyntat här hade jag tänkt, mysigt värre! Har köpt lite nya fina stjärnor som ska upp, och lite tomtar ska rotas fram. Julblommor köpas och eventuellt ska julgardiner upp! Det ska synas och kännas att julen är på g, men behöver inte vara hysteriskt :p. Jag är ju inte hemma över själva julhelgen heller, så jag tycker inte jag behöver vräka på så enormt.

Nu ska jag häcka i soffan framför tv:n. Tv4+ är världens bästa söndagskanal, det ni!


18 november.

Datum: 2010-11-18 ♥ 18:03:40

Idag fyller min storebror 29 år ♥, jag får fira i efterskott. Lika bra det, för idag är en riktig skitdag.
Bara så trött och ledsen, ingen lust med något alls. Eller jo, åka bort. En fet jävla semester! Skulle kunna åka på vilken grisig charter-resa som helsst, med all inclusive! Bara VARA! Sola, vila, bada, äta och dricka gott, läsa, prata skit..

Imorgon kväll blir det bio, och på lördag pizzabak med trevligt sällskap! Ska försöka rycka upp mig tills dess!
Tror jag ska städa och rensa lite ikväll. Att jag inte är någon städtjej är ingen hemlighet, men det kan verkligen vara ett sätt att rensa bort tankar och skithumör på! Otroligt men sant.


14 november

Datum: 2010-11-14 ♥ 21:43:19

Firat fars dag idag. Mycket tårta blev det! Av mig fick pappa "presentkort" på en middag ute nästa gång han kommer och hälsar på. Blir nog om två veckor! Vi var hemma hos min äldsta storebror och firade, fick träffa deras lilla nykomling också! En liten chokladbrun, ulligrullig kattunge :D.

När jag kom hem ikväll började jag med grönsakssoppa! Kokar så att jag ska ha i veckan tänkte jag, så jävla duktig man känner sig ;D. Den här soppan är rätt bra att ha som middag när man ska försöka dra skalan på vågen nedåt en aning ;). Vägde mig idag (EFTER all tårta och bullar, bara för att det fanns en digitalvåg där), och tanken är nog att 7 kg ska bort. Själva siffrorna är ju egentligen obetydliga, det säger ju inget om hur man ser ut eller känner sig, men jag tror att det kan bli lagom så! Senaste månaderna har jag gått ner 3-4 kg, ska försöka speeeda på det liite mer nu :)

Imorgon efter jobbet ska jag träffa Emilia! Kul att det ääntligen blir av! Förra gången det var planerat blev jag sjuk! Jag är på hetsjakt efter skor (Converse är inte tillåtet längre, hehe), får se om jag lyckas med att hitta några imorgon. Helt omöjligt tycker jag! Hinner nog med en fika också. Vad sägs om Paradiset på höjden? ;)

Nu ska jag snart göra kväll här (vad menas med det egentligen? haha). Börjar jobba 7 imorgon, så vore fiffigt om jag kom i säng i hyfsad tid.

Sov gott!

13 november

Datum: 2010-11-13 ♥ 10:48:25

1 månad kvar till Lucia! Heja!

Varit vaken sedan 7 imorse. Hunnit med en lång frukost med mamma, som kom hit igår kväll. Ska göra stan idag innan vi beger oss hem till pappa, som självklart ska firas imorgon på Fars dag! ♥

Haft en hyfsad vecka på jobbet, ungefär som vanligt. Totalt ointressant att skriva om alltså, haha.
Som vissa vet så vantrivs jag till viss del på mitt jobb. Inte för att jobbet är fel, utan på grund av vissa människor där. Speciellt en äldre kvinna som är så otroligt elak och nedvärderande mot andra. Dessutom är hon rasistisk. Det är nästan det värsta. Jag har ont i magen på grund av det, och mår så dåligt av att någon som representerar min arbetsplats (för det gör vi ju allihop) har sådana värderingar. Eller, hon får väl ha vilka värderingar och åsikter hon vill, det behöver ju inte jag bry mig om, men vissa saker får man faktiskt hålla för sig själv. På hennes avdelning har en kvinna med utländsk bakgrund börjat jobba, för ett par månader sedan. När denna kärring fick reda på att A skulle börja jobba där, så sade hon till en annan kollega att "Nu blir det rena rama SLASKAVDELNINGEN", hon hånar hennes brytning när hon inte är med, hon visar hennes skrivna grejer för andra kollegor, i syfte att håna hennes stavfel. Tidigare jobbade en kvinna med slöja på hennes avdelning, och det var också ett jätteproblem för denna kärring, som vi kallar U. U berättade för min jätterara kollega C att "ja men barnen var ju rädda för hennes slöja!!" C, som har precis samma åsikter som jag, sa att så var det väl inte alls... Det var nog ett problem bland vissa vuxna, inte bland barnen. U är även elak mot de (få) barn som har föräldrar med utländskt påbrå. Det här är inget jag får för mig, eller tycker för att jag ska vara politiskt korrekt, utan det ÄR så, och något flera upplever.

Till mig har hon aldrig kommit med sin rassepropaganda, så på det kan jag inte svara henne något. Men, hon är ju elak i sörsta allmänhet också, och på dessa jävla dumheter har jag bara svarat kort eller frågande. Jag tycker det är så svårt hur man ska bemöta sådana människor! Jag vill visa henne att jag tycker hon är en riktig jävla idiot, men samtidigt vill jag ju uppföra mig som en civiliserad människa ;). Jag hälsar alltid på henne som på alla andra, pratar lite allmänt och så där. Men, det är inte så att jag söker upp henne för att trevlighetsprata. Om hon sitter i personalrummet när jag ska ha rast så undviker jag henne. Det känns så DUMT att vara trevlig, typ "Hej, hur är läget?", när jag tycker hon är så HEMSK. Men, samtidigt vill jag inte vara otrevlig eller köra hennes elaka stil. Det är inte min grej. Någon som förstår vad jag menar? Hur tar man avstånd från en människa utan att själv vara en dålig människa? :P
Om hon kom med sina "åsikter" till mig, skulle jag självklart visa tydligt vad jag anser om det, men det är ju inget jag kan dra upp med henne när jag inte fått det direkt till mig...

Ska i alla fall prata med min/hennes chef, och framföra vad jag tycker om att dela arbetsplats med rasister, och tänker ifrågasätta hur det är försvarbart att ha en rasist på en demokratisk förskola.

Om du läser och tycker något, skriv gärna :)

Puss!

Hahaha!

Datum: 2010-11-09 ♥ 20:48:57
Sveriges skönaste familjer på Kanal 5, I love I love I love!

"Jag går alltid på intention, jag använder nästan aldrig min hjärna!"

♥♥♥

9 november.

Datum: 2010-11-09 ♥ 19:24:32

Idag var jag på plats på jobbet igen, riktigt skönt! Skulle vara där tidigare än vanligt, för att hinna med ett möte imorse. Det gjorde jag också, trots att jag lyckades hoppa på fel tunnelbana på vägen, haha.
Usch, blir faktiskt lite stressad av att ens tänka på kollektivtrafiken, nu när det kommit snö! Det kaos som rådde förra året när vintern var så jävlig, går knappt att beskriva! Om jag kommer in till stan så är det lugnt, då kan jag alltid gå till jobbet. Men, det är just det där med bussen in mot stan. Om den behagar gå eller inte! Jaja, ingen idé att varken gagga om det här, eller bekymra sig. Går ju inte att påverka alls :)

Ikväll har jag faktiskt lagat riktig mat! Inte ofta jag gör det på kvällen faktiskt. Blev fisk och skaldjurssoppa. Rätt gott! Ordentligt mätt nu, och trött. Blir med största sannolikhet soffan ikväll :)

Haha, ringde pappa förut när jag var på väg hem.
Jag: Jag tänkte göra soppa ikväll. Men, hur gör man? (ja, jag har aldrig gjort soppa)
Pappa: Plättar?
Jag: Nej, soppa! Som man äter med sked!
Pappa: Städa?
Jag: SOPPA! Man äter med sked ur djup tallrik!
Haha! Pappa hör dåligt i vanliga fall, och det blev inte direkt bättre av att jag gick bland en massa bilar och bussar. Söt!

Imorgon blir det jobb halva dagen och kurs under eftermiddagen. Hej och hå!

Puss!

7 november.

Datum: 2010-11-07 ♥ 14:48:03

Ännu ett positivt inlägg på g ;). Hemma hos mamma och pappa för att ha det lite mysigt, jag passar på att bli kräksjuk! Bläää, det absolut värsta jag vet! Gör så ont i hela kroppen, och konstant illamående som ju inte går att lindra! Men, bara att gilla läget. Får stanna här imorgon och kurera mig, kan inte sätta mig på ett tåg hem nu.
Avskyr att vara här ensam, påminner om när man bodde hemma och var sjuk. Tråkigt värre!


Annars rullar saker och ting på bra. Eller hyfsat i alla fall :) Hade tänkt skriva något lite mer upplyftande, men nu håller batteriet på pappas dator på att dö.

Sköt om er!