I brist på annat..

Datum: 2010-06-12 ♥ 08:40:01

Ja, i brist på annat att syssla med så här på morgonkvisten kan jag slänga in ett inlägg ;D. Är hemma hos föräldrarna, gick upp vid 7 imorse, när jag för en gångs skull FÅR sova! Mööö!

Kom hit vid halv nio igår kväll, fredagsmys! Idag ska faderskapet firas, 60 bast! Jesus! Han sa igår "Säg inte bast, det låter så löjligt", haha. Av mamma och oss barn får han biljett till SkyView på Globen. Blir han, jag och ena brorsan som gör det, eftersom de andra inte vågar ^^. Fint! Blir även en ny grill, Morbergs grillbok från mig, och lite annat smått och gott. Hoppas på en fin dag, även om vädret inte är det bästa idag!

Igår när jag stängde på jobbet var det bara ett par barn kvar, och vi satt och pratade om när man fyller år. På sommaren, vintern, hösten... En liten pojke sa att "Jag fyller år efter mamma!" Så frågade jag "Aha, när fyller mamma år då?". Han bara kikade på mig och svarade "Före mig!". Haha, gulletroll! Helt rätt ju, dum fråga av mig!

Nu hoppas jag att mamma kommer upp snart, så vi kan börja fira karlskrället innan han kommer upp själv ;D. Han brukar inte kunna ligga så länge innan han får ont i kroppen. Då mina vänner, börjar man bli gammal. Hoho.

Imorgon ska jag på Novas dop i Flen, innan det bär av hemåt igen! ♥