7 mars

Datum: 2011-03-07 ♥ 20:18:30

Hej och hå! Första dagen den här veckan är avklarad. Efter 5 minuter på jobbet, i enbart mitt eget sällskap, var jag redan vansinnig. Vissa dagar i månaden har jag värre temperament än vanligt, haha. Blev helt galen när jag kom in på jobbet och upptäckte hur extremt taffligt den som stängde hade skött det. Ibland undrar jag om folk helt saknar förmåga att tänka själva :p.

En småfin start på dagen fick jag i alla fall. När jag gick till bussen strax efter 6 så var himlen alldeles rosa och så där sjukt fin! Knäppte några bilder, men är alldeles för lat för att lägga upp här.

Apropå humör. Alltså jag är en riktig liten DJÄVUL den här veckan. Jag kan verkligen skratta åt mig själv, för att jag inser hur totalt sjuk jag är! Igår när jag satt på bussen så satt jag bredvid en äldre kvinna. Jag är väldigt sällan arg på/irriterar mig sällan på äldre människor. Men herregud vad jag satt och eldade upp mig! Hon satt inne vid fönstret och jag närmast gången. Bredvid mig stod en barnvagn med bebis i. Tanten glodde konstant på mig/mot bebisen. Jag antar att det var bebisen som fångade hennes uppmärksamhet (den skrek eller något, vet inte exakt eftersom jag lyssnade på musik i mobilen), men när hon skulle titta på den så tittade hon ju automatiskt på mig. Inget konstigt med det. Eller jo. Jag hade lust att ta ur mina lurar, vända mig mot tanten och vråla "Hörredu, nu har du fanimej glott färdigt, kärringjävel!!". Hör ni hur störd jag är? :D

Idag på väg hem höll jag på att ge mig på en busschaufför också, men lät bli. Det ångrar jag faktiskt lite, haha. Man ska inte dra sig för att säga ifrån! (Men man kan eventuellt dra sig för att skrämma livet ur små oskyldiga tanter) Han stannade bussen typ 10 meter BAKOM hållplatsen, vilket leder till att jag som stod med ryggen mot bussen (i den här stan står man i en lång rad och KÖAR till bussen, det är sinnessjukt :P) inte hade upptäckt den om inte ett barn sagt "där är ju bussen!" och pekat. Jag hade lust att bara fråga "Varför kör du inte fram till hållplatsen?", och gett honom onda ögat. Attans att jag inte gjorde det!

Nu ska jag koncentrera mig på Ullared! Byfånar, I love!

6 mars.

Datum: 2011-03-06 ♥ 17:33:56

Mars, nu är fanimej våren på väg! Tack för det! Om två dagar fyller jag 22, tack för det med, haha. Jag är ju en riktig liten sucker för födelsedagar, älskar't fortfarande! Hade hysteriska nedräkningar och alldeles uppjagad längtan när jag var liten, det var ju så pirrigt att man nästan dog! Det har väl lugnat ner sig något, men jag tycker fortfarande att det är härligt att fylla år!

Igår var jag på yoga heeeela dagen. Underbart, men liite för mastigt med 7 timmar. Imorse provade jag passet igen, hur bra som helst! Ska försöka få ihop något bra att börja köra med barnen också, det blir en utmaning!
Igår kväll var planen att jag skulle träffa E, blev dock inte så! Jag var lite för trött och det blev lite för sent. Får ta det en annan kväll istället!

Idag har det städats igen. Imorse när solen lyste in i min ljusa lya såg jag verkligen hur stort behovet var av en rejäl omgång ;). Kan väl inte påstå att det är helt färdigt än, men det får nog räcka för idag. Tog en tur till Farsta förut, lyckades gå inne på Åhléns utan att köpa ett endaste dugg! Lite böcker på Akademiebokhandeln blev det i alla fall, men att shoppa på bokrean är ju nästan ett måste ;). Skulle kunna köpa hur mycket böcker som helst! Blir säkerligen en liten titt imorgon också, dock inte på Akademiebokhandeln. Har fått för mig att den är dyrast av alla bokhandlar (bokhandlar? en bokhandel flera bokhandlar?)!? "Bok & Bild" inne i stan är helt suverän, sjukt billigt! Äkta snåljåpsaffär alltså.


Jaja. Pusshej!