Tillbaka till verkligheten!

Datum: 2010-02-25 ♥ 21:59:20

Idag var jag tillbaka på jobbet igen. Härligt! En ganska lugn dag. Föräldrarmöte ikväll också, skönt att ha det avklarat för den här terminen! Det gick bra, bortsett från den där bitterf*ttan till mamma, en sådan som finns överallt... Som bara klagar på allt allt. Allt är fel. Allt går att vara negativ till. Allt går att ifrågasätta bara man vill. Det är inget man som personal behöver ta illa vid sig av, eftersom det bara är ett tecken på att hon mår dåligt i sig själv.. men det blir ju så himla tråkigt!! Tack och lov så är ju de flesta föräldrarna toppen att ha och göra med :)

Mamma vill pyssla om mig i helgen har jag hört, så jag gör ett försök att åka dit imorgon. Är inte supertaggad på att ha med SJ att göra nu, men vi försöker kanske ;).

Imorgon kommer lönen. Funderar på att gå till frisören den här månaden... Fast det blir ändå inget med det, haha. Avskyr verkligen att gå och klippa mig. Blir ju alltid bara konstigt och fel, och jag är så satans håröm att det är en fysisk plåga :P. Kanske får satsa på någon bra inpackning istället så att håret kanske orkar må hyfsat ett tag till.

Nu ska jag hoppa i säng och vakna till en underbar fredag!

Ingen sjukupdate!

Datum: 2010-02-23 ♥ 15:09:24

Nej, kör lite shopping istället!

Senaste veckornas skörd..

Söta burkar från Panduro. Såldes ut för 189 kr!



Bestick. Äntligen ett komplett set! 129 kr från In & Finn.



För frusna händer (eller annat). Suverän uppfinning! 10 kr från In & Finn.



Söta hårspännen! (Som jag förmodligen inte använder ändå). Tror de gick på 60 kr.




Drinkpinnar. 29 kr från Eden!





Om någon behöver tips på krafsbutiker i Sthlm, så hör av er, haha. Har ett par stycken på lager ;)

Puss!


Nästan vår!

Datum: 2010-02-17 ♥ 21:52:56

Eftermiddag och kväll fylld av möten. Nu har jag ätit och ska hoppa ner i sängen snart! Imorgon ska jag börja lite tidigare än vanligt, och på kvällen hem till S.

Imorse när jag kom upp var det ljust ute! Det har det ju säkert varit i flera dagar, men imorse var det verkligen påtagligt att vi faktiskt går mot vår! Visst ska det komma mer snö, och visst kan det vara kallt 2 månader till, men vi går mot rätt håll i alla fall! UNDERBART!

Annars mår jag hyfsat nu och känner mig rätt positiv. Ganska mycket bra som ser ut att vara på G för mig. I'll keep you updated ;). Absolut inga stora grejer, men lagom för mig, haha.

Har en hel lista här bredvid mig på saker jag måste/bör göra, men fan aldrig hittar tid till! Det är inga stora grejer, men jag tycker ändå det är svårt att hinna med. Ni vet ringa massa tråkiga nödvändiga samtal, tråkiga pappersgrejer och sånt som man bara skjuter på... Eller ja, inte hinner med. Jag kan aldrig gå ifrån och fixa det under dagarna, och kvällarna rinner ju bara iväg!

Nu ska jag renskriva ett protokoll från ett av kvällens möten, sedan bums i säng!

Sov gott!

Hej lyxliv!

Datum: 2010-02-15 ♥ 20:11:05
En helt okej jobbmåndag! Skönt att köra igång igen även om det alltid är segt att komma ur sängen på morgonen. Det är det iofs alla veckans dagar för mig, haha.

Jobbade till 16.45, sedan bar det av hemåt för dammsugning, disk, mat, betala räkningar och lite handtvätt (MÅSTe boka tvättstugan nu). Nu sitter jag här i morgonrock och avskavt nagellack. Nice!

Tittar på Familjen Annorlunda, underbart! Sedan blir det Spårlöst innan sängen! Imorgon ska jag träffa Emilia efter jobbet, jippie :D. Ska försöka få med henne på lite Dr Martens-spaning ;). Annars blir det nog bara skvallerfika och lite annan spaning, hoho.



Nu så!

Datum: 2010-02-14 ♥ 17:24:34
Nu känner jag mig lite piggare :). Ska försöka komma igång med lite träning igen, tror det är bra för kroppen!! Blir jag inte bättre får jag pallra mig iväg till vårdcentralen. En f.d. kollega tipsade om en jättebra massör här i närheten, så ska nog testa det också. Tror spänningar i kroppen påverkar allmäntillståndet MYCKET!

Åkte in till stan en sväng förut, när pappa skulle åka. Behövde verkligen sysselsätta mig med något! Gick bara en kort sväng på stan, gick emot alla mina tidigare principer och köpte ett par jeansleggings ;D. Så SKÖNA ju! Herregud! Tyvärr ser det ju fruktansvärt ut med avsaknad av gylf, fickor, knapp och sånt, så jag tänker nog inte matcha med korta tröjor. Tror det är samma par som du köpte sist Cerran ;) Med knappar längst ner.

Älskar ljusa brallor till våren!





Gick in och handlade lite mat på vägen hem också. Blev grejer till pizzabakning, myskväll så det smäller om det, haha. Var ett bra tag sedan jag gjorde egen pizza! Självklart blev det en massa annat också, jag bara måste plocka på mig allt "bra att ha"-tjafs jag kan hitta! Bland Libressepaketen hittade jag jättefina etuin som man fick på köpet! Skitbra ju! Jag har nästan alltid en binda i t.ex. jackfickan, och jag kan lova att det är både en och två gånger en sådan fladdrat ut när man ska riva upp busskort eller mobil ;). Bättre att ha dom i fodral :) Valde självklart ett med rosor!

Bredvid etuiet står mina första klackskor ;). Inte för att det är mycket till "klack", men det tyckte jag då, 3-4 år gammal!


Pinsamt inlägg.

Datum: 2010-02-14 ♥ 10:10:55

Idag har jag bara lust att gräva ner mig. Inte på grund av alla hjärtans ;). På grund av min jävla kropp. Har ingen lust med något längre, för jag mår fanimej konstant mer eller mindre dåligt. Försöker att inte skriva om all skit här, eftersom det bara blir extremt gnälligt och skulle se ut som en riktig hypokondrikerblogg.

Hostan är borta, luftrören är bra, halsen gör inte ont. UNDERBART! Men inte fan får jag må bra för det (A). I fredags gick jag och lade mig när jag inte orkade vara uppe längre på grund av nacken och axlarna. Gjorde så djävulskt ont. Igår hade jag (precis som 3-4 dagar i veckan VARJE vecka) ont från låren upp i svanken, nacken, axlarna och huvudet plus käkarna. Svanken var värst och gjorde verkligen ont hela dagen. Framåt kvällen började den där smärtan som strålar från låren övergå till något jävla brännande och svidande. Kunde knappt sitta ner när jag skulle kissa!! Smörjde in mig flera gånger inatt, så att svedan i alla fall lättade.

Som sagt.. Vill inte låta som någon inbillningssjuk kärring, men det är fan inte kul längre :(. Jag vill bara må bra, som en normal 20åring.

Happy Valentine's Day så hörs vi när jag har lite mer positiv energi :)

Alla hjärtans helg :)

Datum: 2010-02-13 ♥ 16:34:58

Imorse låg jag kvar länge i sängen, pratade med någon som gör mig glad, duschade länge och segade rent allmänt. Det BÄSTA med att vara ledig ju! Fast till slut var jag tvungen att avbryta duschandet och göra mig färdig :p. Åkte in til stan och mötte upp pappa. Fikade och strosade lite innan vi åkte och köpte dammsugare till mig.

Pappa hade med sig lite alla hjärtans- presenter från mamma, så söt :D. Mysiga badbomber, vita rosflytljus, en ängel, Hello Kitty-strumpor och gelehjärtan! Gulle!

Nu ska jag strax ta och tona håret. Blir brunaktigt, ungefär som min naturliga. Väck med mina fula blonda slingor nu!
Ikväll går vi och käkar något gott eftersom pappa sover över. Imorgon åker han till Tjeckien och kommer åter till mitt bed & breakfast på fredag ;).



Min fina dammsugare :D. Älskar ljusgrönt!



Håret som det ser ut nu!


Äntligen!

Datum: 2010-02-10 ♥ 17:38:22

Idag är första dagen på länge jag känner mig lite positiv och glad! Jobbet var struligt som vanligt, men jag slapp känna mig arg i alla fall! Vi hade för en gångs skull en mysig samling tillsammans, utan att någon bråkade eller störde konstant. Det är ju alltid mitt eget ansvar när jag låter mig själv bli arg eller irriterad, så dagar när jag slipper det känner jag mig verkligen bäst, haha.

Imorse fick vi dessutom underhållning. Några "gubbar" från SISAB fixade bort snö och is från taken, vilket var väldigt intressant för de små ;D. Satt på rad i snön och tittade nyfiket. Undrar om de stackars gubbarna kände sig pressade? ;)


Stannade och handlade en hel del mat på vägen hem. Frysen är nu full igen, men har ingen inspiration alls...

Pannkaka kanske? Vilket absolut inte har med frysens innehåll att göra :P.

Puss!

Så var hon igång igen ;D

Datum: 2010-02-08 ♥ 22:15:00
Hade inte tänkt skriva något ikväll, eftersom det blir så otroligt mycket negativt. Men å andra sidan, alla har inte så jävla rosenskimrande och perfekta liv.

Imorse möttes jag av kaos inne på jobbet. Galna barn och en desperat kollega. Vi fick slita på ensamma då halva arbetslaget var borta. Eftersom Cecilia är sjukskriven på halvtid gick hon hem vid 12, och jag fick jobba ihop med en vikarie resten av dagen. Totalt var det 7 personal borta idag, vi fick 2 vikarier. Sådana dagar känns det bara som att man har lust att skita i allt. Det är inte normala villkor att jobba på! Tänkte faktiskt idag, igen, att "jag måste säga upp mig nu, måste". Men... Nej, kan inte bara hoppa av mitt i något! Ska greja det här!

Vikarien vi fick idag kan jag fan inte med heller. Hon har ingen positiv energi alls. Sur, lat och rätt bitchig.
Förstår att det suger om man är missnöjd med sig själv, men om man kommer som vikarie får man ju faktiskt rätta sig efter vad den ordinarie personalen tänker. Säkerligen jobbigt att ta till sig att JAG, som är 15 år yngre, faktiskt är den som har något att säga till om ;). Jag menar inte att vikarier är några slavar som personalen ska köra med, ABSOLUT inte. Jag har ju också hoppat runt på olika ställen när folk varit sjuka, vet att det känns halvkul ibland. Dock är och var jag fan ALLTID ödmjuk, positiv och INTRESSERAD av att jobba.

Imorgon får jag jobba övertid igen, eftersom det inte passade vikarien att jobba de tider som behövdes (GUD vad arg jag var när jag åkte hem idag, haha). Jag tycker att om man är vikarie så är man ju faktiskt det för att man behöver täcka upp när någon är borta. Finns inte dirkt utrymme för egna önskemål ;D. (Nu menar jag inte att man som vikarie inte har rätt att vara sjuk, gå till tandläkaren och sånt, men så var inte fallet nu..).
På kvällen ska jag sessutom på en föreläsning i RUS, relationsutvecklingsschema. Frivilligt och jag vill ju gå, men känns sådär halvlockande just nu :P.

Jaja, jag är en jävla bitch. Puss och godnatt!

Dags igen.

Datum: 2010-02-08 ♥ 08:08:15

Äntligen frisk, och nu är det dags att gå tillbaka till jobbet! Känns sådär lockande. Men denna vecka har jag jobbat en månad, bara fem månader kvar tills jag kan gå vidare alltså... Tack!

Annars blir jag 20 år och 11 månader idag, haha.

Otroligt skojigt inlägg. Pusshej!

Men snälla!

Datum: 2010-02-07 ♥ 09:10:34

Min granne måste verkligen ha mögelskador på hjärnan. Idag är det andra morgonen jag vaknar av honom och hans barn. Ska det vara så svårt att hålla käften och visa grannarna lite respekt?? Dom SPRINGER i lägenheten så att det verkligen tokdunkar i golvet och skriker hysteriskt. Det värsta är att pappan hörs lika mycket som barnen. Låter som att han jagar dom eller leker någon annan jätterolig lek.

Barn låter, det vet jag. Barn har inte mycket empati eller känsla för att det finns andra människor, det vet jag också. Därför måste man som vuxen visa barnen hur man beter sig!! När jag var liten fick jag gå upp tidigast åtta på helgen. När jag hade gått upp fick jag sätta mig och titta på tv/film, rita eller något annat LUGNT. Vi bodde i villa, och risken att störa några grannar fanns ju inte, men sovande syskon var lika viktigt att respektera! OM vi hade bott i lägenhet och jag hade levt om som mina grannungar gör nu (vilket inte är troligt för fem öre) så hade mina föräldrar blivit galna och snabbt förklarat för mig att så gör man inte. Minns när vi var hos någon som bodde i lägenhet, t.ex. farfar. Mamma och pappa sa alltid åt mig att man inte fick "skrika" i trapphuset. Det hörs ju nämligen i hela jäkla huset. Det verkar INGEN av mina grannar ha uppmärksammat. Fattar dom inte bättre, eller är dom bara som 9 av 10 andra föräldrar, RÄDDA för att uppfostra sina barn?

Gah. Kom fan inte och påstå att det är "UNGDOMAR" som stör i flerfamiljshus. Ni barnfamiljer kan JÄVLIGT bra ni också! Skit på er!

*GRINIG*

Så det så.

Datum: 2010-02-06 ♥ 15:52:07

Snön där ute kan **** *** ***! (Det som döljer sig bakom censuren är nästan min favoritsvordom). Speciellt när
internet inte fungerar eller förpackningar inte går att öppna.




Här hemma har jag vår ;D


Wanted!

Datum: 2010-02-06 ♥ 13:55:08
Om någon seriös människa har en liten hankatt till salu, hör av dig till mig :). Smidigast om du bor i Sthlmsområdet!



Snart är jag positiv igen..

Datum: 2010-02-05 ♥ 09:42:47

Självklart måste jag börja även detta inlägg med att gnälla... Dessa jävla nätter!! Inatt när jag äntligen lyckats somna med hjälp av ny hostmedicin, vatten och envist användande av Bricanyl vaknade jag av att jag var helt kallsvettig. Bort med täcket och kläderna, och somnade om efter en stund. Bara för att en stund senare vakna av h*rgubben över mig (tror jag), som tydligen tycker det är lämpligt att leka hustyrann halv fem på morgonen.

Halv sju ringde väckarklockan och det var bara att ta sig upp! Då var det nämligen dags att åka till stan och skriva kontrakt på lägenheten! Från och med 1 mars bor jag i min hyresrätt! Lycka!! ♥

Köpte två buketter med tulpaner på vägen hem, love it!

Har skitont i kroppen, så nu ska jag bara vila hela dagen. Hoppas ni får en fin fredag och mysig helg!


Torsdag.

Datum: 2010-02-04 ♥ 12:05:12

Strax innan fyra lyckades jag somna inatt! Blev jätteglad när jag vaknade till efter några timmar, eftersom det betytt att jag kunnat somna, haha.

Kanske ska ta mig till ett Apotek idag och fixa lite schyssta grejer ;D.  Ikväll ska jag träffa S. Behöver sällskap innan jag blir tokig!
Varför visas det inget vettigt på tv om dagarna? Bara pinsamma, jättedåliga serier eller tv-shop. Tittade på Malous "Efter tio" förut, men det är ju fruktansvärt. Malou är nästan (inte riktigt) lika dålig som Elisabeth Höglund är i "Förkväll", gästerna är jättetråkiga och allt är bara deprimerande.

Lovade Elena för ungefär ett halvår sedan att jag skulle fota det här med min vanliga kamera.. Nu så!



Puss!

Godmorgon igen!

Datum: 2010-02-03 ♥ 15:42:47

Nu har jag sovit några timmar. Fattar inte varför jag kan sova "hostfritt" på dagen!? Kanske för att jag var så satans trött. Dumt att vända på dygnet, men men.

Ute är det ju fanimej snöstorm! Tack gode Gud att jag slipper gå ut!

Häromnatten när det heller inte gick att sova passade jag på att rensa badrumskåpet, haha. Ser ni någon skillnad? :P




Status..

Datum: 2010-02-03 ♥ 10:28:25

.. snart galen. Störda luftrör = hosta som håller mig vaken timme efter timme om nätterna. Helt sjukt!

Kanske slänger in ett inlägg lite senare idag om orken finns!

(K)